|
2007. g. 21. augustā 20:22 |
bruni izdaliijumi ar asiniim meeneshreizees Parasti meeneshreizees es stipri asinjoju, bet sjoreiz ir maz asinju kopaa ar bruuniem gljotainiem izdaliijumiem. Esmu mazliet uztraukusies. Ko tas vareetu nozimeet?? |
|
2007. g. 21. augustā 21:41 |
meicija asinis skābā vidē krāsojas brūnas. Tas nozīmē, ka jādodas pie ginekoploga. |
|
2008. g. 3. janvārī 17:58 |
man gan liekas ka tas ir normāli, jo tie tomēr ir tie izdalījumi, kas nolobās no - nu tās vietas iekšā - un tas ir pilnīgi normāli. |
|
2008. g. 4. janvārī 10:40 |
Lai asinis būtu labā stāvoklī, jālietot dzelzs preparāti - tos var aplūkot šeit - www.zalesinfo.lv |
|
2008. g. 4. janvārī 10:42 |
Vai tā ir taisnība, ka dzērvenēs ir ļoti daudz dzelzs? |
|
2008. g. 4. janvārī 11:01 |
Par dzērvenēm nezinu, bet naglās točna daudz. |
|
2008. g. 4. janvārī 11:34 |
Daudz dzelzs ir zivīs, pupiņās, aprikozēs, rozīnēs un plūmēs. Dzervenēs mazāk. |
|
2008. g. 4. janvārī 15:32 |
Brīnos ka neviens nav veel neko ieposteejis par asiņainoem suudiem, tad luuk ari buus viena ar sho lietu saistiita teeze: |
|
2008. g. 4. janvārī 16:12 |
meitenei Nu ja jaa viss ka snak no kermena ir dabigs un nekaitigs, it ipashi ja tas nak ara bruna krasa un ne no pakalas. Brinos ka tev vispar vagina vel ir. Ar tadam trucigam zinasanam par veselibu ilgi nenodzivosi. |
|
2008. g. 12. februārī 15:43 |
man ar tā bija, uztaisīju uz visu analīzes un atklājās, ka man ir iekaisums diezgan nopietns, dabūju dzert antibiotikas un visu ko. bet man arī sūrstēja un bija diskomforts. takā ar veselību nav ko jokot, labāk aiziet pārbaudīties, vismaz sirdsmieram.. |