meicja

2007. g. 21. augustā 20:22

bruni izdaliijumi ar asiniim meeneshreizees

Parasti meeneshreizees es stipri asinjoju, bet sjoreiz ir maz asinju kopaa ar bruuniem gljotainiem izdaliijumiem. Esmu mazliet uztraukusies. Ko tas vareetu nozimeet??

lielaa - zinja

2007. g. 21. augustā 21:41

meicija

asinis skābā vidē krāsojas brūnas. Tas nozīmē, ka jādodas pie ginekoploga.

meitene

2008. g. 3. janvārī 17:58

man gan liekas ka tas ir normāli, jo tie tomēr ir tie izdalījumi, kas nolobās no - nu tās vietas iekšā - un tas ir pilnīgi normāli.

Farmaceits

2008. g. 4. janvārī 10:40

Lai asinis būtu labā stāvoklī, jālietot dzelzs preparāti - tos var aplūkot šeit - www.zalesinfo.lv
Ja ir kādi citi jautājumi par zāļu līdzekļiem, uzdodiet tos šeit - www.zalesinfo.lv

? to Farmaceits

2008. g. 4. janvārī 10:42

Vai tā ir taisnība, ka dzērvenēs ir ļoti daudz dzelzs?

Farmaceits

2008. g. 4. janvārī 11:01

Par dzērvenēm nezinu, bet naglās točna daudz.

Farmaceits

2008. g. 4. janvārī 11:34

Daudz dzelzs ir zivīs, pupiņās, aprikozēs, rozīnēs un plūmēs. Dzervenēs mazāk.

urod

2008. g. 4. janvārī 15:32

Brīnos ka neviens nav veel neko ieposteejis par asiņainoem suudiem, tad luuk ari buus viena ar sho lietu saistiita teeze:
Moshka tev starpsiena starp vagiinu un tuupli izdilusie un tadad pa abiem caurumiem tek vienaads kokteelis?

mellene

2008. g. 4. janvārī 16:12

meitenei

Nu ja jaa viss ka snak no kermena ir dabigs un nekaitigs, it ipashi ja tas nak ara bruna krasa un ne no pakalas. Brinos ka tev vispar vagina vel ir. Ar tadam trucigam zinasanam par veselibu ilgi nenodzivosi.
Ja kau kas nak no maksts ara kau kada savadaka krasa nevis balta, tad jaiet pie ginekologa, un atri. Nu par menesreizem nerunasim jo tas baltas nav...

esz

2008. g. 12. februārī 15:43

man ar tā bija, uztaisīju uz visu analīzes un atklājās, ka man ir iekaisums diezgan nopietns, dabūju dzert antibiotikas un visu ko. bet man arī sūrstēja un bija diskomforts. takā ar veselību nav ko jokot, labāk aiziet pārbaudīties, vismaz sirdsmieram..

Lai pievienotu komentāru no Jūsu interneta pieslēguma, nepieciešams autorizēties ar TVNET, Draugiem, Twitter, Facebook vai Google kontu.

TVNET    Draugiem.lv    Twitter    Facebook    Google

Jautā veselības ekspertam!

Jautā veselības ekspertam!

Tēma: Fizioterapija

Turpmāk uz jums interesējušajiem jautājumiem par fizisko veselību, fizioterapiju, sportu, teipošanu un arī veselīgu dzīvesveidu atbildēs fizioterapeitu prakses «Kustību telpa» līdzīpašniece, fizioterapeite Kristīne Sekace.

Jautā stila ekspertam!

Jautā stila ekspertam!

Tēma: Stils

Uz jautājumiem par modes pasaules jaunumiem un stila aktualitātēm atbildēs modes zīmola «NARCISS» dibinātāja Alise Trautmane.

Diskusijas

Rakstu grupas

Sadarbības partneri

• Cosmopolitan
  • SK
  • L’Officiel Latvija

Horoskopi