Prezentēs "Amber Muse" otro plati

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mūzikas ierakstu zīmols "Amber Muse" 23. aprīlī restorānā "Sarkans" prezentēs otro izdoto plati - "Oriola" ierakstu "Welder Girl".

Jaunās vinila plates "house" titulskaņdarba "Welder Girl" autori ir Vital un LeZzz no apvienības "Quadrat Musique". Abi jau vairākus gadus darbojas ar pseidonīmu "Oriola" un tieši šogad kārta pirmo reizi savu mūziku izdod oficiāli.

"Izvēloties muzikālo materiālu "Amber Muse" singliem, es darbojos pēc noteiktiem principiem. Mana ierakstu kompānija atrodas Latvijā, tādēļ platēm es izvēlos vietējo mākslinieku darbus, divi remiksi tiek pasūtīti visās Baltijas valstīs strādājošiem mūziķiem, kā arī viens "firmas" remikss no ārvalstu atzītiem producentiem. Šoreiz ceturtā remiksa autori ir "electrohouse" mākslinieki "Laid" no Zviedrijas," jaunā izdevuma koncepciju skaidro "Amber Muse" vadītājs Bogdans Tarans.

Vienu no diviem pašmāju remiksiem "progressive house" stilā veidojis rīdzinieks Max Lomov, ierakstā iekļauta arī projekta "Bandmaster’s Flight" "deep house" versija skaņdarbam "Welder Girl".

"Amber Muse" otrās plates prezentācijā 23. aprīlī skanēs "progressive" un "electrohouse" mūzika. Pasākumā piedalīsies duets "Oriola", Max Lomov un pats Bogdans Tarans. Vēl pasākumā mūziku atskaņos Ksenia Kamikaza un dīdžeji Rudd un ZaZ.

"Amber Muse" darbību sāka pagājušā gada decembrī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu