Atsauc kāzas, ieraugot līgavas bārdaino seju (43)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.flickr.com

Kāds Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) vēstnieks uzreiz pēc laulību līguma parakstīšanas nekavējoties pieprasījis tā atsaukšanu, ieraugot, ka viņa topošā sieva zem nikāba slēpusi bārdu, vēsta "Gulfnews.com".

Kā izrādījies, līgava ir ne tikai bārdaina, bet arī šķielē. Vēstnieks apgalvo, ka līgavas māte piekrāpusi viņa māti, topošās vedeklas fotogrāfijas vietā parādot viņas māsas attēlu.

Kā laikrakstam "Gulf News" atklāja informētas personas, vēstnieks bija ticies ar topošo sievu tikai pāris reizes un neredzēja viņas bārdu nikāba dēļ. "Katru reizi, kad pāris tikās, līgava darīja visu iespējamo, lai neatklātu visu seju. Kad pēc līguma parakstīšanas viņš gribēja noskūpstīt savu topošo sievu, viņš ieraudzīja, ka viņai ir bārda, turklāt viņa šķielē."

Vēstnieks nekavējoties atsauca laulību svinības un pieprasīja šķiršanos, paziņojot, ka viņa sievas vecāki viņu apkrāpuši un radījuši emocionālus un materiālus zaudējumus. Vīrietis vērsās šariata tiesā un pieprasīja, lai līgavas ģimene atlīdzinātu viņam 500 000 dirhemu (70 000 latu), ko viņš iztērēja, pērkot sievietei dārglietas, apģērbu un dāvanas.

Tiesa līgavaiņa prasību noraidīja, turklāt nolēma, ka viņam jāmaksā sievietei alimenti.

Komentāri (43)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu