Pārvērtības: viņš tapa par sievieti! (194)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēdējais izaicinājumu projekta “Drosmīgās pārvērtības” dalībnieks Valts bija patiesi drosmīgs kandidāts, jo īstenojām viņa vēlmi iejusties sievietes ādā.

Saņemot Valta pieteikumu projektam “Drosmīgās pārvērtības”, atzīsim, bijām pārsteigti, jo jaunietis bija norādījis vēlmi izjust visas sieviešu skaistumkopšanas procedūras uz savas ādas. “Es vēlos tapt par sievieti kaut uz nedaudzām stundām, lai izjustu un saprastu, uz ko ir gatavas sievietes. Protams, neslēpšu, ka arī pašam būs interesanti redzēt, ko no manis varētu uztaisīt,” atzīst pārvērtību dalībnieks Valts.

Iesākumā to uztvērām kā joku, tāpēc arī vairākkārt sazinājāmies ar iespējamo dalībnieku, lai pārliecinātos par šo faktu. “Jā, es patiešām to vēlos! Noteikti daudzi tagad padomās, ka esmu citas orientācijas vai ko vēl trakāku, bet mani tas neuztrauc, jo es to daru vien ziņkārības vadīts. Un kad vēl man būs šāda iespēja, ja ne tagad?” par mūsu izbrīnu smejas Valts. Iepazinuši Valtu tuvāk, varam apgalvot, ka šis avantūriskais gājiens patiesi neslēpj neko citu, jo puisim jau ilgāku laiku ir stabilas tradicionālas attiecības. “Protams, mana draudzene uz to visu skatījās ļoti skeptiski, viņu uztrauca, ko tagad padomās visi, kas lasīs par pārvērtībām, bet es viņu mierināju, ka tas ir vien tāds izaicinājuma gājiens, pierādījums sev – varu to vai nevaru,” situāciju skaidro jaunietis.

Labi, tad tik uz priekšu! Mēs akceptējām dalībnieku, un šoreiz skaistumkopšanas salonam, manikīrei, stilistei un fotogrāfam būs īpaši jāpapūlas. Šīs pārvērtības norisinājās divos etapos. Pirmajā reizē Valtam bija jāpārdzīvo visi vaksācijas prieki. “Brīdinu, ka nebūs viegli – sāpēs, tāpēc psiholoģiski jau sagatavojies,” pirms procedūras smaidot brīdina meistarīte Inese Strode. Valta sejā vēl nav manāms satraukums, bet viņu pārņem panika, tiklīdz sākam vaksēt seju – bārdas augšanas zonu.

"Ārprāts, tas patiešām ir sāpīgi! Man pat asaras saskrēja acīs... Nevarēju nedomāt - kaut ātrāk tas beigtos!” atzīstas Valts. Nākamā procedūra bija kāju un krūšu vaksācija. “Pēc bārdas vaksācijas tas likās tik tāds nieks! Bet jāatzīst, ka laikam pats uz savu roku neko tādu sev nenodarītu... Sievietes ir dullas," atzīst pārvērtību dalībnieks.

Kad ķermenis novaksēts, nākamais solis – pedikīrs, ko veica manikīre Zane Bloha. Pēc klasiskā pedikīra Valta kāju nagiem tika uzlikta arī gēla kārtiņa, kuru pēc tam nolakojām ar neuzkrītoša toņa nagu laku. “Laikam pirmajai dienai pietiks,” spriež Valts.

Nākamajā dienā gaidījām – vai Valts maz ieradīsies uz turpinājumu. “Es apbrīnoju šo puisi par drosmi un uzdrīkstēšanos, jo neviens vēl nav šādas pārvērtības pie mums veicis – turklāt vēl publiski,” atzinīgi saka salona “Hairbaltic” īpašniece Ilva Banka-Okorie. Valts tomēr neliek mums vilties un smaidošs ierodas, lai ļautos atlikušajam. “Bija jau dīvaini, ka āda tik gluda. Seja gan vēl ilgi sūrstēja, bet nu jau ir labi,” savās emocijās dalās jaunietis. Tālākajās pārvērtībās Valtam tika pieaudzēti mati. “Šie mākslīgie mati ir pieliekami ar speciālām matu ķemmītēm, kas procesu padara īsu. Matu plašo toņu klāsts dod iespēju katram iegādāties šādas šķipsnas, lai uz attiecīgiem pasākumiem sev aši radītu skaistu frizūru. Un nemaz nepiepūloties,” stāsta friziere Inta Eglīte.

Nākamais solis bija meikaps, kuru rūpīgi uzlika vizāžiste Violeta Rulle. “Bija mazliet dīvaini likt meikapu vīrietim, bet man liekas - mums izdevās lieliski,” pēc darba secina Violeta Rulle.

Pēdējais solis bija mākslīgo nagu pieaudzēšana, kuru veica manikīre Olga Polibina. “Spilgtākam efektam pielikām garus nagus un nokrāsojām koši sarkanus,” skaidro manikīre.

Kad Valta pārvērtības salonā “HairBaltic” bija beigušās, ceļš veda uz fotostudiju “IMAGINE”, kur mūs sagaidīja atraktīvais fotogrāfs Jānis Vidmants Kalniņš un modes māksliniece, stiliste Vineta Minkēviča. “Šis man patiesi būs liels izaicinājums, bet Valta uzdrīkstēšanās un atraktivitāte, domājams, mums palīdzēs radīt skaistu lēdiju,” savus plānus atklāj Vineta.

Kopā Valtam tika radīti trīs stili – noslēpumaini romantiskais, ikdienišķi lietišķais un elegantais.

Valts: “Jāatzīst, ka pēc pirmajām pārvērtībām, kur man nācās saskarties ar vaksāciju, ilgi domāju, vai es vēlos to visu turpināt... Tomēr sapratu, ka nedrīkstu pārtraukt to, ko esmu sācis. Galu galā jāsaka liels paldies visiem meistariem, kuri man palīdzēja šo trako ideju īstenot. Laikam esmu arī sapratis, ka nespētu kļūt par sievieti, jo tas prasa daudz pūļu, pacietības un arī līdzekļu. Vien atliek apbrīnot, uz ko tikai viņas nav gatavas, lai patiktu mums! Vēlreiz liels paldies par šo iespēju!”

Arī mums bija liels prieks noraudzīties, kā Valts pārtop par jaunu lēdiju. Lūdzam šīs pārvērtības vairāk uztvert kā eksperimentu, nevis dziļu nopietnību. Tomēr milzīgs paldies Valtam par uzdrīkstēšanos un drosmi – jo, domājams, ne katrs būtu uz ko tādu spējīgs! Paldies visiem salona “HairBaltic” meistariem, it īpaši vadītājai Ilvai, un arī apģērbu tīklam “MOS”, kurš Valtam uzdāvināja dāvanu karti 50 latu vērtībā.

UZMANĪBU! Lai gan ar šīm patiesi drosmīgajām pārvērtībām noslēdzam akciju, aicinām jūs pieteikties nākamajam - “Zvaigžņu dvīņu” projektam! Aicinām pieteikties visus interesentus, kas sevī saskata jebkādas vizuālas līdzības izpausmes ar kādu pasaulē vai Latvijā slavenu personību. Tāpat arī vari pieteikt draugus vai radiniekus, ikvienu, uz kuru paskatoties redzam kādu visiem zināmu slavenību! Sīkāk lasi šeit.

Komentāri (194)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu