Kristīne Opolais un Andris Nelsons kļūs par vecākiem

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Deinats, Fotocentrs

Izcilā latviešu operdziedātāja Kristīne Opolais, kas ar panākumiem jūnijā nodziedāja četras "Madama Butterfly" izrādes Londonas Karaliskajā operā, un viņas dzīvesbiedrs - diriģents Andris Nelsons, kurš nominēts divām prestižām balvām, - atklājuši sabiedrībai, ka gaida pirmdzimto. To Kristīne pavēstījusi gan intervijā žurnālam "Santa", gan septembra žurnālam "Figaro".

Kristīne un Andris pēc septiņu gadu kopā būšanas šopavasar apprecējās: gredzenus abi lieliskie latviešu mākslinieki mija 29.aprīlī.

"Dievs mums uzdāvināja šo gadu, tādēļ beidzot atradām arī laiku kāzām, par ko runājām jau vairākus gadus. Noteikti gribam salaulāties arī baznīcā. Tikai ar šo lietu nekādā gadījumā negribam steigties, jo galvenais jau ir mūsu iekšējā izjūta; mūsu principi un tas, cik esam tīri mūsu attiecību priekšā," intervijā "Figaro" stāsta Kristīne.

Viņa arī neslēpj: "Man gandarījumu rada Andra teiktais, ka pēc kāzām noteikti ir labāk. Ja vīrietis to saka pēc septiņu gadu kopābūšanas, tātad šis solis ir bijis pareizs, un laikam pareizi ir arī tas, ka viens otru esam atraduši. Tagad vienīgais punkts, kas mums vēl jāizpilda – un, jo ātrāk, jo labāk – mums vajag bērniņu. Cītīgi esam piestrādājuši pie šā jautājuma, un esmu gaidību pirmajos mēnešos."

Kristīne un Andris savā kāzu dienā 29.aprīlī
Kristīne un Andris savā kāzu dienā 29.aprīlī Foto: Jānis Deinats, Fotocentrs

Tiesa, Andrim un Kristīnei vēl ir daudz kopīgu radošo plānu: septembrī viņi Birmingemā ar Andra diriģēto Birmingemas simfonisko orķestri kopā atskaņos Verdi "Rekviēmu" un tad strādās pie "Māsas Andželikas" albuma ierakstīšanas. Dziedātāja atklājusi, ka turpinās uzstāties līdz sestajam vai septītajam gaidību mēnesim, bet pēc bērniņa nākšanas pasaulē uz lielās skatuves ieplānojusi atgriezties nākampavasar, lai gan apzinoties, ka tas nebūs vienkārši.

Mazuli Kristīne Opolais nolēmusi gaidīt Latvijā, kur viņai un Andrim jau četrus gadus ir kopīgs dzīvoklis, taču arī gaidību laikā dziedātāja turpinās uzstāties. Paredzams, ka abu mākslinieku pirmdzimtais pasaulē nāks nākamā gada sākumā.

Atgādināsim, ka ģimenes pieaugums šoruden gaidāms arī latviešu operdziedātājas Elīnas Garančas un diriģenta Karela Marka Šišona ģimenē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu