Rozīte iesaistās labdarības projektā "Mājas"

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Labdarības projektam "Mājas" (www.majaslegendas.lv) savu atbalstu un aicinājumu pauduši arī sabiedrībā pazīstami cilvēki, kuri ne vien dalījušies savā personīgajā pieredzē, bet arī piekrituši kļūt par Latvijas ģimeņu patroniem, informē projekta pārstāvji.

Kopumā šobrīd atbalstu projektam "Mājas" izteikuši un par ģimeņu patroniem kļuvuši Santa Didžus, dabas draugs Māris Olte, Vita Balčunaite, aktieris Rihards Lepers, TV dīva un raidījumu vadītāja Anna Rozīte, Latvijas spēkavīrs Raimonds Bergmanis, Jana Kalniņa, mūziķis Normunds Jakušonoks, dziedātājs Markus Riva, aktrise Indra Burkovska, Kaspars Zlidnis, dziedātājs Kaža, TV raidījumu vadītāja Gundega Skudriņa, kā arī autosportistu Neikšānu ģimene un hokejistu Rēdlihu ģimene.

Šobrīd labdarības projektam "Mājas" (www.majaslegendas.lv) pieteiktas jau vairāk nekā 60 Latvijas ģimenes, veci un vientuļi cilvēki, īpaši talantīgi jaunieši ar nepietiekamu finansējumu profesionālās karjeras attīstībai, kā arī dzīvnieku un veco ļaužu patversmes, kurām nepieciešams atbalsts.

Anna Rozīte par piedalīšanos projektā teic: "Šis ir brīdis, kad prieku un palīdzību varam sniegt citiem. Es

vēlos mudināt cilvēkus iesaistīties šajā akcijā un palīdzēt ģimenēm, kuras šobrīd ir nonākušas grūtā situācijā.

Apņēmība un vēlme rīkoties ir viss, kas nepieciešams. Katram mājās ir atrodama kāda lieta, kura, iespējams, netiek izmantota un tikai aizņem vietu. Varbūt tieši šo mantu ir lūgusi kāda ģimene, kura pati sev to nevar atļauties.

Kopā mēs varam palīdzēt daudziem, stiprināt mūsu sabiedrību un kļūt saliedētākiem. Lai sagādātu prieku citam, nav vajadzīgs daudz."

"Dzīvi uztveru daudzkrāsaini. Viss krāsu spektrs ir vienā varavīksnē. Nav tikai balts vai tikai melns. Nav tikai labie darbi, bet ir arī mazie nedarbi. Nav tikai ļaunie un postošie meli, bet ir arī baltie meli (ar norunu gan, ka cēlu mērķu vārdā). Tāpat ir arī pūstošais egoisms un ir priecīgais egoisms. Tieši pēdējais ir mans vadmotīvs slinkuma lāpīšanai un labu darbu veikšanai.

Gundega Skudriņa
Gundega Skudriņa Foto: TVNET

Veicot kaut ko labu, es patiešām ļoti iepriecinu arī sevi, tādējādi labais riņķo pa apli. Kādam prieks par taviem labi paveiktiem darbiem, kāds cits, uz tiem noskatoties, gūst iedvesmu, bet vēl kāds - gandarījumu," pauž projekta dalībniece, modes eksperte Gundega Skudriņa.

Apzināto grūtībās nonākušo ģimeņu un cilvēku vajadzību un vēlmju sarakstu ikviens var aplūkot www.majaslegendas.lv katras ģimenes profilā. Savukārt palīdzēt tām var dažādi, galvenokārt daloties ar mantām, kas pašu ģimenei vairs nav nepieciešamas, bet tās ir labā stāvoklī.

Vienlaikus iedzīvotāji tiek aicināti ne tikai piedalīties, bet arī kopīgiem spēkiem veidot šo palīdzības karti, papildinot interaktīvo vietni www.majaslegendas.lv ar līdzīgām ģimenēm, kas, iespējams, dzīvo turpat kaimiņos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu