Valsts prezidenta kundze kļūs par Audžuģimeņu biedrības patronesi (26)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Valsts prezidenta kundze Dace Seisuma ir piekritusi kļūt par Latvijas Audžuģimeņu biedrības (LAB) patronesi.

LAB vadītāja Ilze Golvere uzsver, ka biedrība ir ļoti pateicīga Dacei Seisumas kundzei par atsaucību un ieinteresētību, jo viņas kļūšana par LAB patronesi noteikti veicinās sabiedrības informētību par aizbildņiem un audžuģimenēm, kas savukārt varētu veicināt bāreņu vai bez vecāku gādības palikušo bērnu audzināšanu ģimenēs. Tikai augot ģimenē bērnam tiek dota iespēju saņemt ģimenes aprūpi un mīlestību, kas kalpo par pamatu viņu dzīves tālākām gaitām.

LAB patronese piedalīsies nozīmīgākajos LAB rīkotajos pasākumos un tiksies ar aizbildņu ģimenēm.

LAB darbojas kopš 1994. gada, un biedrības galvenais uzdevums ir gan morāla, gan psiholoģiska, gan materiāla atbalsta sniegšana ģimenēm, kas uzņēmušās bez vecāku gādības palikušo bērnu audzināšanu. Uzņemt ģimenē un audzināt bērnu bāreni - tas ir nopietns lēmums, kas nes sev līdzi dažādas problēmas. Tādēļ audžuvecākiem savas biedrības atbalsts ir īpaši svarīgs. Ne mazāk svarīga ir sabiedrības attieksme pret šādām ģimenēm.

Komentāri (26)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu