Nākamnedēļ "Faithless" koncerts (konkurss) (12)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau nākamnedēļ 26. septembrī Rīgā ar vienīgo koncertu Baltijā uzstāsies viena no pasaulē atzītākajām Lielbritānijas deju mūzikas grupām – "Faithless". Konkurss!

Bez "Faithless" kodola - Maxi Jazz un Sister Bliss, Rīgā ieradīsies arī 7 grupas mūziķi. Atšķirībā no lielākās daļas elektroniskās mūzikas grupu šis būs īsts dzīvās mūzikas koncerts. Arī tehniskā ziņā koncerts būs vērienīgs. Grupa pati ved uz Rīgu lielu daļu koncerta tehniskā aprīkojuma.

"Faithless", kas apvieno vairākus mūzikas stilus - hip-hopu, tehno, house mūziku, veiksmīgi darbojas jau vairāk kā 10 gadus, kuru laikā radīti tādi deju mūzikas mega grāvēji kā "Insomnia", "God is a DJ", "We come 1", "Bombs". "Faithless" īpaši izceļas ar saviem dzīvajiem koncertiem, kuros grupa spēj aizraut vairāku paaudžu deju mūzikas mīļus.

Citu deju mūzikas grupu vidū "Faithless" izceļas ar to, ka vienmēr ir centusies saglabāt skanējuma oriģinalitāti un ir guvusi atzinību kā profesionāla dzīvā grupa. "Faithless" nekad nav centusies izpatikt pūļa gaumei, bet gan nogaidījusi, kad klausītājs sekos grupai.

Grupa ir ievērojama ar deju mūzikas novirzienam neraksturīgiem intelektuāliem un garīgi spēcīgiem dziesmu tekstiem, kuru autors ir grupas harizmātiskais līderis - Maxi Jazz. "Faithless" pamatu veido pazīstamākā Anglijas sieviete dīdžejs - Sister Bliss un grupas vadītājs - Rollo.

Savas karjeras laikā grupa ir ierakstījusi 5 studijas albumus, no kuriem jaunākais ir pagājušā gada ieraksts - "To All New Arrivals". Interesanti, ka katra “Faithless” albuma ierakstīšanā ir piedalījies kāds viesmākslinieks. Viņu vidū bijuši Boy George, Nina Simone, Cat Power, Jamie Catto, Zoë Johnston, LSK un citi. Taču viens mākslinieks ir parādījies visos grupas ierakstos. Popdziedātāja Dido, kas ir Rollo māsa, savu pirmo studijas dziesmu “Salva Mea” ierakstīja kopā ar "Faithless" un kopš tā laika viņā ir piedalījusies vienā katra “Faithless” albuma dziesmā.

Biļetes uz "Faithless" koncertu, kas notiks 26. septembrī Arēnā Rīga, pieejamas visās "Biļešu Serviss" tirdzniecības vietās, "Statoil" degvielas uzpildes stacijās, kā arī internetā - www.bilesuserviss.lv. Biļešu cenas no 25 līdz 40 Ls.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu