1. A ja kas man gurķi garšo! Iesālīšu uz nakti! sakārdinājāt!

  2. To johno>>Nu tad eed savu cuukas snukuru un peleekos zirnnus!Veseliigais,pamulkji!

  3. Tā vietā,kad tērējat laiku viens otra aptaisīšanai,iesaku izmēģināt šādu variantu:
    Uz 1kg mazu gurķīšu 1riktīga ēdamkarote sāls,apm. 6 daiviņas sasmalcinātu ķiploku un sauja smalki grieztu diļļu.To visu iekšā maisiņā (tādā pabiezākā,es lietoju 2,5l spainīti ar vāku),kārtīgi sakrata,lai sajaucas,un ledusskapī iekšā.Sakratīt vajadzētu vismaz ik pēc pāris stundām,un pēc 6-8 stundām var noņemt provi.LABU APETĪTI!

  4. Tie patieshaam ir mazsaaliti gurkishi, taa ari tautaa tos sauc. Kadreiz , krievu laikaa , tas bija manas gimenes bizness. Pelna bija loti laba, cilveki labprat ari pirka. Mazsaliti tie saucas taapec, ka gatavi bija nakts laikaa. Taa bija speciala recepte tirgum.

  5. ieskrienies ar saviem mazsālītajiem..., es ēdu tikai mazskābētus. Krievi slinkumā tikai sāla...

  6. S. » goHu >> S. 2012. g. 24. jūnijā 17:41

    Tad cerams need arii sasliku,solanku,gulasu,stroganovu,harco u.tmldz visu kas nav latviessu!Arii pelmennus,ceburekus,belassus u.c!
    Taapeec ieskrienies Tu,nacionaalist!:D

  7. johnis to S » goHu >> S. 2012. g. 24. jūnijā 19:59

    vispār jau nekas no tevis nosauktā nav veselīgs un labāk tādus neēst.

  8. sise » goHu >> S. 2012. g. 24. jūnijā 20:42

    Cik nelaimīgs cilvēks esi. Nožēlas vērts...

  9. MK.Skābētiem gurķiem neliek etiķi,tad tie būs marināti.Bet ja gribi liec.

  10. Ja sis raksts butu krieviski,tad es to saprastu,bet latviski tas nav.Latviesi gurkus nesala,bet skabe.Butu jaraksta -svaigi skabeti gurkisi.

  11. S. » Ildze 2012. g. 24. jūnijā 13:28

    aizej izguli dzeerumu rasiste!Taa vienmeer saka mazsaliitie gurkjiissi ne mazskaabeetie gurkjiissi vai kaa tu tur izgudroji!Ja Tev taadi aizspriedumi,tad Tev no daudziem vaardiem jaatsakaas!

  12. latviete » Ildze 2012. g. 24. jūnijā 20:43

    Latvietes gan sāla, gan skābē, gan marinē.

  13. ar ko es varu aizstat upenju lapas? Es te Riga nedabushu tas...

  14. hm » Jautajums 2012. g. 24. jūnijā 21:27

    rīgā jebkurā tirgū var nopirkt zaļumu bunti mazsālītiem gurķiem - upeņzars, ķiploks, mārrutks un vēl šis tas, kā nu kurai saimniecei.

  15. Sevišķi labi esot pagatavot svaigi nolasītus gurķīšus.

  16. ar jaunajiem gurķiem nav aršana,.

  17. un kur paliek etikjis-esence?

  18. brrrr----- » MK 2012. g. 24. jūnijā 09:23

    Ko tu iedzers vel un gurkisus nebus kam est---
    Pareizi vien ir ka aizliedza legali tirgot,nav ko gurkus marinet--ta ka ta nav kam est---

  19. eifr » MK 2012. g. 24. jūnijā 17:05

    etiķa esenci - izlej podā! .. ja gribi dzīvot veselīgi!

Domā, ko raksti! Par Krimināllikuma pārkāpumiem draud kriminālatbildība.
Par Krimināllikuma 71.pantu (aicinājums uz genocīdu utt.), 78.pantu (nacionālā, etniskā, rasu naida izraisīšana, provocēšana utt.), 74.pantu (genocīda, nozieguma pret cilvēci, nozieguma pret mieru un kara nozieguma attaisnošana) u.c. pārkāpumiem draud kriminālatbildība.

Lai pievienotu komentāru no Jūsu interneta pieslēguma, nepieciešams autorizēties ar TVNET, Draugiem, Twitter, Facebook vai Google kontu.

TVNET    Draugiem.lv    Twitter    Facebook    Google


TVNET aicina lasītājus, būt tolerantiem, iztikt bez rupjībām un saglabāt elementāras pieklājības normas. TVNET patur tiesības lietotājam liegt pieeju "Komentāriem" un ziņot attiecīgajām tiesībsargājošām iestādēm.

Komentāru noteikumi