Spageti ar garneļu mērcīti (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://silva.prieksgatavot.lv/

Jā, jā, kārtējā spageti recepte, bet nu garšo man tie, neko darīt. :) Šī ir ļoti vienkārša recepte, kura neprasa daudz laika, kā arī nav nepieciešamas daudzas un dažādas sastāvdaļas, garša tik un tā veidojas pietiekami laba un mērcīte nav pliekana.

Daudzums: 3 – 4 personām
Pagatavošanas laiks: ~25 min

Kas nepieciešams, lai pagatavotu spageti ar garneļu mērcīti?
❀ 400 g spageti
❀ 180 g krēmsiera (es šoreiz izmantoju RASA krēmsieru)
❀ 400 g tomātu
❀ 300 g notīrītu garneļu
❀ 2 tējk. sarkanā karija pastas
❀ piecu piparu maisījums (es izmantoju to, kam vēl klāt ir koriandrs, bet koriandru var pievienot atsevišķi, var arī nelikt vispār)
❀ pavisam nedaudz eļļas cepšana

Kas jādara?
♨ Tomāti jāsagriež mazos gabaliņos, nedaudz jāapcep un jāsautē, līdz tie ir mīksti.
♨ Tomātiem pievieno karija pastu, krēmsieru, kārtīgi jāsamaisa.
♨ Mērcei pievieno garneles.
♨ Spageti vāra atbilstoši norādījumiem uz paciņas.
♨ Piecu piparu maisījumu var iejaukt mērcē vai pārkaisīt pasniedzot.
Pasniedziet, kā labāk vēlaties – var spageti pārliet ar mērcīti un var arī mērcītē iejaukt spageti un viegli samaisīt.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu