Jā, jā, kārtējā spageti recepte, bet nu garšo man tie, neko darīt. :) Šī ir ļoti vienkārša recepte, kura neprasa daudz laika, kā arī nav nepieciešamas daudzas un dažādas sastāvdaļas, garša tik un tā veidojas pietiekami laba un mērcīte nav pliekana.
Spageti ar garneļu mērcīti (1)
Daudzums: 3 – 4 personām
Pagatavošanas laiks: ~25 min
Kas nepieciešams, lai pagatavotu spageti ar garneļu mērcīti?
❀ 400 g spageti
❀ 180 g krēmsiera (es šoreiz izmantoju RASA krēmsieru)
❀ 400 g tomātu
❀ 300 g notīrītu garneļu
❀ 2 tējk. sarkanā karija pastas
❀ piecu piparu maisījums (es izmantoju to, kam vēl klāt ir koriandrs, bet koriandru var pievienot atsevišķi, var arī nelikt vispār)
❀ pavisam nedaudz eļļas cepšana
Kas jādara?
♨ Tomāti jāsagriež mazos gabaliņos, nedaudz jāapcep un jāsautē, līdz tie ir mīksti.
♨ Tomātiem pievieno karija pastu, krēmsieru, kārtīgi jāsamaisa.
♨ Mērcei pievieno garneles.
♨ Spageti vāra atbilstoši norādījumiem uz paciņas.
♨ Piecu piparu maisījumu var iejaukt mērcē vai pārkaisīt pasniedzot.
Pasniedziet, kā labāk vēlaties – var spageti pārliet ar mērcīti un var arī mērcītē iejaukt spageti un viegli samaisīt.