Svaigie lapu salāti ar kartupeļu pankūku un laša tartaru

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Svaigu salātu receptes citāda versija - gardi, sātīgi un atsvaidzinoši!

Nepieciešams

Kartupeļi 2 gab.

Milti 1 ēdamkarote

Lasis 200 g

Kaperi 10 g

Salātu mix 200 g

Ķiršu tomāti 50 g

Redīsi 40 g

Mazie gurķi 2 gab.

Paprika 1 gab.

Paipalu olas 4 gab.

Jogurts bez garšas 200 g

Baziliks

Olīveļļa 4 ēdamkarotes

Sāls – pēc garšas

Pipari – pēc garšas

Vorčesteras mērce – pēc garšas

Pagatavošana

Kartupeļus sarīvē uz rupjās rīves, izspiež sulu, pievieno miltus, sāli un piparus. Sagatavo 4 pankūkas un tās apcep zeltaini brūnas no abām pusēm. Laša fileju sagriež smalkos kubikos, pievieno sakapātus kaperus, sāli, piparus un Vorčesteras mērci. Visu rūpīgi samaisa.

Uz porciju šķīvjiem kārto lapu salātus, un pa virsu liek sagrieztus dārzeņus, pārlej ar olīveļļu un jogurta bazilika mērci (½ jogurta sablenderē ar baziliku, sāli un pipariem pievieno atlikušo jogurtu un samaisa). Pa virsu kārto kartupeļu pankūku un laša tartaru dekorē ar paipala oliņu.

Recepte: restorāns «Tex-Mex Republic».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu