5 idejas vasaras ideālajam kokteilim

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ikviens no mums sapņo par laiskām vasaras dienām pludmalē, nebeidzamiem smiekliem draugu kompānijā un atvēsinošiem dzērieniem. Lai šī vasara tāda patiešām būtu, Malibu Tev piedāvā piecu kokteiļu receptes, kas ir šīs vasaras MUST TRY topa augšgalā.

Kokteilis piektdienas ballītei

Ja, plānojot piektdienas ballīti, Tev nav daudz laika un vēlmes iespringt uz sarežģīti pagatavojamiem kokteiļiem, bet tomēr vakars sauc pēc īpaši veldzējoša un garda kokteiļa, tad izmēģini MALIBU Kiss, kas tiek gatavots no divām sastāvdaļām – 50 ml MALIBU ruma un 200 ml dzērveņu sulas. Īpaši gards MALIBU Kiss kokteilis izdosies, ja dzērveņu sula būs dabīga un nesen gatavota. Karstās un svelmainās dienās pievieno dažus ledus gabaliņus un svaigi spiestu citrona vai laima sulu.


Kokteilis meiteņu vakaram

Savukārt, ja vēlies sarīkot skaistu meiteņu vakaru, vecmeitu ballīti vai elegantu pasēdēšanu kopā ar savām labākajām draudzenēm, tad iesakām izmēģināt seriāla «Sekss un lielpilsēta» uzlaboto Cosmopolitan versiju – MALIBU Cosmo. Dzērienus vari sagatavot īsi pirms jūsu tikšanās, apvienojot 50 ml MALIBU ruma, 15-20 ml Absolut Citron, 15-20 ml svaigi spiestas citrona sulas un 25 ml granātābolu sulas.


Kokteilis romantiskam vakaram

Romantiskām vakara pastaigām gar jūru vai piknikam pie dabas īpašas sajūtas piešķirs tematiskais MALIBU Saulriets, kura pagatavošanai Tev būs nepieciešami 50 ml MALIBU ruma, 150 ml apelsīnu sulas un 3 saspaidītas avenes. Lai vakara noskaņu padarītu gaisīgāku, iesakām kokteili sagatavot jau laikus un ņemt līdzi atvēsinošā traukā.


Kokteilis trakulīgai ballītei

Traku ballīšu mīļotājām iesakām klasisko MALIBU nakts kokteili, kas priecēs un spirdzinās ikvienu deju grīdas un aktīvu sarunu cienītāju. Tā pagatavošanai Tev būs nepieciešami 50 ml MALIBU ruma, 150 ml Coca-Cola dzēriena un 1/2 laima sulas, kā arī neaizmirsti pievienot dažus ledus gabaliņus.


Kokteilis smalkai ballītei

Ballētājām, kas ir iecienījuši šikus pasākumus un lielu pucēšanos, iesakām pirms ballītes doties uz PARFOIS un OASIS veikaliem sava ideālā tērpa un aksesuāru meklējumos. Savukārt dzērienu karti iesakām papildināt ar MALIBU Bellini, kas lieliski iederēsies pie eleganta galda klājuma un nelielām uzkodām. Kokteiļa pagatavošanai Tev būs nepieciešami 50 ml MALIBU ruma, 100 ml dzirkstošā vīna un 3 saspaidītas avenes. Dekoram vari izmantot kokteiļķiršus vai avenes.


Vasara izdosies tikai tad, ja mēs liksim tai izdoties. Tāpēc izbaudiet katru mirkli nesteidzīgi un ar milzīgu pozitīvisma devu!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu