Īsts našķis sestdienas laiskumam un ballītei!
Grilētas garneles kokosriekstu skaidās (4)
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Pagatavošanas laiks: apm. 25 minūtes
Sarežģītība: vienkārši
Porcijas: 2
Sastāvdaļas
12 tīģergarneles
100 g kokosriekstu skaidu
50 g rīvmaizes
1 ola
sāls, svaigi malti pipari pēc garšas
Mērcei
100 g krējuma
2 tējk. karija
1 ēd.k. svaigi spiestas citrona sulas
1/2 tējk. Dižonas sinepju
Pagatavošana
Kokosriekstu skaidiņas un rīvmaizi sajaukt kopā, pievienot pēc garšas sāli un piparus. Olu sakult atsevišķā bļodiņā. Nolobītas garneles pamērcēt olā, tad kokosriekstu skaidās un likt uz grila restēm cepties apm. 10-12 minūtes.
Gatavo mērci: sajaukt krējumu, kariju, sinepes un citrona sulu.
Garneles pasniedz ar pagatavoto mērci.