Grilētas garneles kokosriekstu skaidās (4)

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Īsts našķis sestdienas laiskumam un ballītei!

Pagatavošanas laiks: apm. 25 minūtes
Sarežģītība: vienkārši
Porcijas: 2

Sastāvdaļas

12 tīģergarneles
100 g kokosriekstu skaidu
50 g rīvmaizes
1 ola
sāls, svaigi malti pipari pēc garšas

Mērcei

100 g krējuma
2 tējk. karija
1 ēd.k. svaigi spiestas citrona sulas
1/2 tējk. Dižonas sinepju

Pagatavošana
Kokosriekstu skaidiņas un rīvmaizi sajaukt kopā, pievienot pēc garšas sāli un piparus. Olu sakult atsevišķā bļodiņā. Nolobītas garneles pamērcēt olā, tad kokosriekstu skaidās un likt uz grila restēm cepties apm. 10-12 minūtes.
Gatavo mērci: sajaukt krējumu, kariju, sinepes un citrona sulu.
Garneles pasniedz ar pagatavoto mērci.

http://bonappetit.lv/lat/

Foto: http://bonappetit.lv
Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu