Krēmīgā pasta ar vistu un tomātiem (1)

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Garda un vienkārša recepte darba dienas vakariņām.

Nepieciešams

  • 240 g īsas formas pastas
  • jūras sāls pastas vārīšanai
  • 4 ēd.k. eļļas cepšanai
  • 2 vistas filejas, sagrieztas šķēlītēs
  • 150 g krēmsiera ar olīvām
  • 50 ml salda krējuma
  • 3 nelielas ķiploka daivas, nomizotas, izspiestas caur ķiplokspiedi

salātiem

  • 2 palieli tomāti
  • 10 bazilika lapiņas, sakapātas
  • 1 ēd.k. sakapātu pētersīļu
  • 2 ēd.k. sakapātas arugulas
  • 1/4 citrona miziņas, smalki sarīvētas
  • jūras sāls pēc garšas
  • svaigi malti melnie pipari pēc garšas

Pagatavošana

Katlā uzvāri ūdeni. Kad tas burbuļo, pievieno sāli un ber iekšā pastu. Vāri, līdz pasta ir gatava. Kamēr pasta vārās, turpat karstajā ūdenī iemērc uz 10 sekundēm tomātus, nomizo, iztīri sēkliņas un šķidrumu un gaļīgo daļu sagriez kubiņos. Liec bļodā. Pievieno pārējās salātu sastāvdaļas un samaisi.

Tikmēr pannā sakarsē eļļu un liec cepties vistas gabaliņus no abām pusēm, līdz tie ir zeltaini. Kad pasta jau gandrīz ir gatava, pievieno vistas gabaliņiem krēmsieru, saldo krējumu un ķiplokus un samaisi. Nokās pastu, atstājot nedaudz ūdens. Pieber pastu pannas saturam, pielej vienu kausiņu pastas šķidruma un samaisi. Pavāri 30 sekundes, pievieno sāli un piparus un pasniedz, uzliekot virsū tomātu salātus.

Autore - Signe Meirāne

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu