Viegls pusdienu ēdiens, ko var paķert līdzi uz darbu, jo, no rīta gatavots, tas pusdienās garšos vēl labāk, jo visas garšas būs savilkušās.
Krēmsiera un avokado sendvičs (4)
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Nepieciešams
- 2 maizes
- 150 g krēmsiera ar olīvām
- 3 nelielas ķiploka daivas, nomizotas, izspiestas caur ķiplokspiedi
- 2 nelieli, miltaini tomāti, sēkliņas izņemtas un sagriezti gabaliņos
- sauja arugulas
- 1 avokado, nomizots, bez kauliņa, sagriezts daiviņās
- 110 g tunča savā sulā, šķidrums noliets
- 10 svaiga bazilika lapiņas, sakapātas
- jūras sāls pēc garšas
- svaigi malti melnie pipari pēc garšas
Pagatavošana
Pārgriez uz pusēm abas maizes. Bļodā sajauc krēmsieru ar ķiplokiem, sāli, baziliku un pipariem un, vienmērīgi sadalot, uzsmērē uz katras maizes puses. Vienmērīgi sadalot, liec uz apsmērētās maizītes tomātus, tad arugulu, avokado un beigās tunci. Pārber ar sāli un pipariem, ja vēl vēlies, un pārlej ar čili eļļu, ja vēlies. Uzliec otru pusi maizes un pasniedz.
Autore - Signe Meirāne