Kārtainie ābolu salāti (6)

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Vai zināji, ka ābols labi garšo arī salātos?

Nepieciešams

  • Ābols
  • Olas
  • zaļie zirnīši vai kukurūza
  • Majonēze
  • Lociņi

Pagatavošana

Ābolu sarīvē vai sagriež salmiņos un kārto bļodā. Uzspiež pa virsu nedaudz majonēzes. Tālāk liek virsū kārtiņu konservētu zaļo zirnīšu vai kukurūzas. Kas kuram labāk garšo. Tad liek kārtu sarīvētu olu un atkal uzspiež nedaudz majonēzes. Tad vēlreiz liek sarīvētu ābolu kārtiņu un uzber nedaudz pa virsu zaļos zirnīšus un pārkaisa ar lociņiem un sarīvētu olu. Salātus var dekorēt ar zaļumiem, lociņiem, seleriju vai ābola šķēlītēm.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu