Strūdele ar lavašu (3)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: actuale.net

Lāsma izstāstīja savu versiju – lavašs, āboli un olu liķiera mērce. Izklausās labi, un pats galvenais – vienkārši!

Nepieciešams

  • iepakojums lavaša
  • butele olu liķiera mērces
  • kādi seši āboli

Pagatavošana

Vispirms uzkarsē krāsni līdz 200 grādiem. Tad samizo ābolus un sagriež šķēlītēs.

Uz galda iztin lavašu un noklāj ar āboliem. Kādu daļu lavaša atstāj brīvu, lai vieglāk sarullēt.

Pārlej ar olu liķiera mērci – man aizgāja visa pudelīte, pat neesot pārāk dāsnai.

Foto: actuale.net

Tas arī viss – sarullē un liek uz pannas, kas izklāta ar cepamo papīru vai silikona paklājiņu, un šauj krāsnī uz kādu pusstundiņu. Te nav tādas mīklas, kas varētu neizcepties, tāpēc viss atkarīgs no tā, cik izcepušies āboli patīk.

Iespējams, vajadzētu strūdeli pirms cepšanas kaut kā samitrināt, lai ārpuse nesanāk tik cieta.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu