Kūpinātas vistas salāti ar avokado

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/Pseph

Svaigi un gardi salāti, ātri pagatavojami. Interesanti izgaršot, kā mandeles papildina kūpinātas vistas garšu.

Nepieciešams

  • 500 g plānās šķēlēs sagrieztas kūpinātas vistas filejas
  • 2 uz pusēm pārgriezti, plāni sašķēlēti avokado bez kauliņa
  • 1 plānās šķēlēs sagriezts gurķis
  • 1 saplucināta romiešu salātu galviņa
  • 40 g mandeļu plēksnīšu.

Mērcei

  • 60 ml svaigi spiestas citronu sulas
  • 2 ēd.k. olīveļļas
  • 1 ēd.k. Dižonas sinepju
  • 1 tējk. smalkā cukura
  • sāls un malti melnie pipari

Pagatavošana

1. Gatavo salātus: lielā pannā uz mērenas uguns grauzdē mandeles 3 min. Noņem no uguns.

2. Lielā bļodā samaisa vistu, avokado un gurķus.

3. Gatavo mērci: bļodā sakuļ citrona sulu, olīveļļu, sinepes un cukuru. Pieber sāli un piparus.

4. Salātus apslaka ar mērci un rūpīgi samaisa.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu