Pupiņu zupa ar seleriju kātiem

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Zupa, kas noteikti sasildīs!

Nepieciešams

700 g žāvētu ribiņu
300 g brūno pupiņu
2 burkāni
4 kartupeļi
3 seleriju kāti
sauja putraimu
2 sīpoli
pipari
lauru lapas
sāls
skābais krējums

Pagatavošana

Ribiņas kopā ar izmērcētām pupiņām liek vārīties ūdenī. Pēc 20 minūtēm pievieno putraimus (var grūbas), ripiņās sagrieztus burkānus, lauru lapas, piparus un veselus nomizotus sīpolus.

Beigās pieliek kubiņos sagrieztus kartupeļus un sagrieztus seleriju kātus. Vāra, līdz kartupeļi gatavi. Ribiņas izņem, gaļu sadala gabaliņos un liek atpakaļ zupā. Sīpolus izņem. Pieliek sāli pēc garšas. Pasniedz ar skābo krējumu. Var pielikt zaļumus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu