Brīvdienas rītam - sātīga omlete!
Omlete ar biezpienu
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Nepieciešams:
- 5 olas
- 100g biezpiena
- 100g baltmaizes
- 6 ēdamkarotes piena
- 2 ēdamkarotes sviesta
- sāls
Pagatavošana:
Baltmaizi pārlej ar pienu, ļauj sasūkties, tad ar dakšiņu maizi saspaida viendabīgā masā. Olas sakuļ, pielej baltmaizei, pieliek biezpienu, sāli, samaisa. Masu lej formā, kur izkausēts sviests, liek cepeškrāsnī un 200 grādos cep gatavu.