Vienkārši, garšīgi un lēti!
Kartupeļi ar rozmarīnu un citronu
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Nepieciešams
- 1 kg kartupeļu
- 3 ēdamkarotes olīveļļas
- 1 citrons
- sāls
- rozmarīns
Pagatavošana
Kartupeļus sagriež. Rozmarīnu sasmalcina, sajauc ar sāli, olīveļļu un 1 citrona sulu. Maisījumu pārlej kartupeļiem un kārtīgi samaisa, lai eļļa un garšvielas vienmērīgi pārsedz kartupeļus. Kartupeļus liek cepamtraukā, cep 200 grādos, līdz gatavi.
Lielākus kartupeļus var apvārīt 5 minūtes, tad sagriezt un cept.
Šādi pagatavoti kartupeļi būs laba piedeva svētku cepetim.