Kartupeļi ar rozmarīnu un citronu

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Vienkārši, garšīgi un lēti!

Nepieciešams

  • 1 kg kartupeļu
  • 3 ēdamkarotes olīveļļas
  • 1 citrons
  • sāls
  • rozmarīns

Pagatavošana

Kartupeļus sagriež. Rozmarīnu sasmalcina, sajauc ar sāli, olīveļļu un 1 citrona sulu. Maisījumu pārlej kartupeļiem un kārtīgi samaisa, lai eļļa un garšvielas vienmērīgi pārsedz kartupeļus. Kartupeļus liek cepamtraukā, cep 200 grādos, līdz gatavi.

Lielākus kartupeļus var apvārīt 5 minūtes, tad sagriezt un cept.

Šādi pagatavoti kartupeļi būs laba piedeva svētku cepetim.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu