Siera suflē

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/Phil Roeder

Kaut kas ļoti garšīgs un sātīgs!

Nepieciešams

  • 5 olas
  • 2 lieli sīpoli
  • 50 g sviesta
  • 200 ml piena
  • 50 g miltu
  • muskatrieksts
  • 150 g Parmas siera
  • sāls
  • pipari

Pagatavošana

Katliņā izkausē sviestu, apcep sīpolu pusītes. Sīpoliem pieliek miltus, apcep, pielej pienu, uzvāra, atdzesē.

Sīpoliem pieliek sāli, piparus, muskatriekstu, olu dzeltenumus un 2/3 rīvēta siera. Olbaltumus saputo, iecilā masā.

Suflē porciju trauciņus iesmērē ar sviestu, liek suflē masu, lai aizpilda 2/3 no trauciņa. Virsū uzkaisa atlikušo sieru.

Cep 175 grādos 15 minūtes. Pasniedz karstu ar grauzdētu maizi un lapu un dārzeņu salātiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu