Erotiskā masāža Viņam (37)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: thesensualmassage.org

Zinātnieki izpētījuši, ka cilvēka labsajūtai nepieciešami aptuveni 70 labestīgi pieskārieni diennaktī. Tas nodrošinot gan optimismu, gan mierpilnu skatījumu uz pasauli un apkārtējiem, gan līdzsvaro harmoniju. Taču reti kurš saņem tik daudz glāstu. espati.lv tev piedāvā veidu, kā dažu minūšu laikā nodrošināt pieskārienu dienas normu un bagātināt šo procesu arī ar laimes hormona izdalīšanos smadzenēs.

Aizvēsturiska valoda - pieskārieni

Akmens laikmetā, kad mūsu senčiem vēl nebija vārdu, ar ko izteikt sajūtas un vēlmes, pieskāriens bija viens no saziņas veidiem. Mūsu ķermenis glabā ļoti senas atmiņas par pieskārienu. Tas spēj pateikt daudz vairāk par skaistiem teikumiem. Šā iemesla dēļ erotiska masāža ir veids, kā tuvam, mīļam cilvēkam pavēstīt ko ļoti personisku par savām jūtām pret viņu, lietojot daudz plašāku un jutekliskāku "vārdu krājumu" kā tikai tie daži, kas ir mūsu verbālajā leksikonā.

Caur pieskārienu iespējams vairāk tuvināties un just otru, ne tik vien fiziski, bet arī garīgi, jo mīļa cilvēka ķermenis, atsaucoties uz mūsu glāstiem, sarunājas un bieži vien pastāsta to, ko vārdiem nepasaka. Tas priecājas, atbild, aizsapņojas un ļaujas, parāda, ka ir sāpīgas vietas un ir savukārt tādas, kas prasīties prasās maiguma un uzmanības.

Pirms ķeraties pie masāžas

Pirms īstenojat erotisku masāžu, vērts paturēt prātā vairākas lietas. Pirmkārt, tā nav parasta masāža, kuras mērķis ir vai nu mazināt stresu un spriedzi, vai arī saudzīgi izvingrināt kādu samocītu muskuli. Erotiska masāža ir rotaļāšanās un iekārdināšanas rituāls. Uzbudināt, izglāstīt barjeras un saspringumu – tas ir šo pieskārienu mērķis. Otrkārt, erotisko masāžu, veic vieglītiņām, baudpilni no tās sniedzēja puses un pēc iespējas plūstoši un lēnām. Nekutini, tomēr atceries, ka tavām kustībām jābūt slīdošām, nevis rūpīgi masējošām. Sveces un liega mūzika ir atribūti, ko parasti saista ar erotisku masāžu. Tomēr, ja tas tev vai tavam mīļajam cilvēkam rada neērtu smaidu un nevajadzīgu apjukumu par notiekošā banalitāti, bez tā droši var iztikt. Toties ir vērts izsvērt iespēju veikt masāžu, izmantojot kādu smaržas un, iespējams, arī īpašību ziņā tīkamu ēterisko eļļu. Turklāt

līdzīgi kā ar svecēm un mūziku, eļļas aromātam jāšķiet patīkamam ne tikai tev, bet arī cilvēkam, kuram tu grasies sagādāt prieku.

Iespējams, tieši eļļa būs jauninājums jums abiem, kas radīs līdz šim nepiedzīvotas sajūtas. Masāža bez tās ievērojami atšķiras. Iesākumā ielej siltās plaukstās aptuveni tējkaroti eļļas, sasildi to un tikai tad pieskaries otra ķermenim. Vēsa eļļa, uzlieta tieši uz muguras, var pavairot tava partnera stresu, nevis palīdzēt atslābināties. Paturi prātā, ka spriedze cilvēkam krājas plecos, skaustā un vīriešiem – krustos un dibena muskuļos. Lai arī negrasies nodoties pamatīgai šo zonu atslābināšanai, pievērs tām uzmanību procesa laikā. Masējot savu mīļoto, atceries vērot un pavaicāt, kā viņš jūtas – īpaši, ja dari neierastas lietas vai kustības.

Masāžas tehnikas muguras pusei

Ja tev patīk masēt, tev noteikti jau ir savi paņēmieni un noslēpumi, bet, ja masāža nav tava stiprā puse, espati.lv iesaka dažas tehnikas, kuras vari lietot, glāstot mīļotā ķermeni.

Visa mugurkaula garumā abpus tam atrodas nervu gali. Masāža veicina asiņu pieplūdumu šajā zonā, un vienlaikus tajās palielinās oksitocīna līmenis, kas pakāpeniski atraisa uzbudinājumu. Tieši tādēļ ir vērts sākt ar muguru. Saliec pirkstus cieši kopā. Izvērs plaukstas kā spārnus katru uz savu pusi un, sākot no krustu daļas, abpus mugurkaulam (nekādā gadījumā to neskarot), lēniem, ciešiem piespiedieniem un mierpilnām pauzēm katrā no tiem, nesteidzīgi virzi plaukstas augšup. Tāpat lēnām pārvirzot plaukstas, paspied plecus un turpini kustību roku virzienā līdz elkoņa locītavai.

Nākamajā kustībā pirksti joprojām jātur cieši kopā. Virzi plaukstas no krustiem augšup gar mugurkaulu līdz pleciem, paralēli vienu otrai. Kustībā var būt neliels spiediens uz muguru. Mazliet attālini plaukstas no muguras centra un atkārto kustību. Tā turpini, kamēr esi tikusi līdz ribām abpus mugurai. Plaukstu ceļojumam pa muguru jābūt ļoti lēnam un masētāja fiziski izjustam.

Vēl kāda masāžas tehnika veicama, plati izplešot pirkstus un līdzīgi kā iepriekšējā - virzot plaukstas pa muguru augšup. Pirkstiem un plaukstām jābūt ciešā kontaktā ar muguras ādu. Tā tiek iekustināti dziļie muguras muskuļi.

Krustiem un dibenam noderēs spirālveidīgas kustības, kuras var īstenot gan ar īkšķiem, gan plaukstas delmiem, gan dūrītēm. Nepārcenties ar spēka lietošanu – kustībām jābūt vairāk glāstošām un viegli atslābinošām, nevis dziļi un pamatīgi masējošām.

Atceries, ka tavā rīcībā ir ne tikai rokas, bet arī krūtis, to galiņi, mati un … arī dzimumorgāni, ar kuriem tu arī vari maigi „pamasēt” muguru, skaustu, mīļotā dibena muskuļus. Patiesībā ar rotaļām ap dibenu – tik lielā pakāpē, cik tas ir uzbudinoši un patīkami tavam partnerim, var nodarboties ilgi, kamēr jūti pārliecinošu viņa atsaucību. Turklāt, to darot, pati jutīsi, vai partneris tev ļaujas un patiesi uzbudinās no tā – atslābina muskuļus un ļauj tev piekļūt apslēptām vietām un izbauda notiekošo. Vietās, kur eļļa iesūkusies vai kur tā nav tikusi, izmanto mēli. Mazāk jutīgas vietas paberzē ar zobiem.

Masāža krūtīm un dzimumorgāniem

Tad paaicini mīļoto apgulties uz muguras un turpini gluži nevainīgi, glāstošām kustībām masēt viņa krūtis. Viegli uzspiežot, nesteidzīgi slidini abas plaukstas uz abām pusēm prom no krūšu vidusdaļas. Izmanto arī spirālveida kustības, ko var veikt ar delmiem, dūrītēm vai īkšķiem.

Glāsti un maigi masē viņa rokas, kaklu, ausis, matus, galvu. Tagad, kad viss ķermenis ir tavā rīcībā, tev ir iespēja izpētīt un iepazīt vietas, kuras, iespējams, līdz šim palikušas novārtā. Vēro, kā tavs mīļotais reaģē. Kas viņam patīk vairāk? Neaizmirsti - ja nav acīmredzamu pazīmju, ka otram patīk kāds noteikts pieskārienu veids, ir vērts prasīt, kā partneris jūtas un vai viņam ir labi.

Glāstot, viegli masējot, pieskaroties ar lūpām, tu pamazām nokļūsi līdz viņa vīrišķajam lepnumam, kurš, visticamāk, jau būs tev gana atsaucīgs.

Šī ir vieta, kur var izmantot eļļas vai lubrikantu. Tomēr atceries, ka tev ir pašai savs lubrikants – siekalas, kuras vari izmantot pēc sirds patikas. Ja esi atklājusi vēl kādu vietu, pieskārieni kurai uzbudina (krūtis, gurni, dibena muskuļi, sēklinieki u. c.), vari rokām glāstīt to, bet ar mēli un lūpām „masēt” partnera visatsaucīgāko ķermeņa daļu.

Veicot erotisko masāžu, iztēlojies, ka tavās plaukstās, pirkstos, lūpās, krūšu galiņos, mēlē (visā, ar ko tu glāsti otru) ir koncentrēta bauda, ko tu lēnītiņām iemasē mīļotā ķermenī. Ja tu spēsi ar visu savu esamību būt masāžas procesā, tu pati izjutīsi gan pieaugošu baudu, gan spēcīgu uzbudinājumu, kas būs brīnišķīgs sākums nu jau nenovēršamam masāžas turpinājumam.

Komentāri (37)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu