Kā pārvarēt klusumu seksuālajās attiecībās?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: sxc.hu/bella

Ko darīt, kad ievēro, ka ar savu vīru vai mīļoto draugu ir ieildzis klusums seksuālajās attiecībās? Kā atbrīvoties no nepatīkamajām sajūtām, emocijām?

Kad sieviete pirmo reizi sevi pieķer pie atziņas, ka ar vīru sen nav bijis sekss, uzreiz galvā ieklīst domas: kas ar mani notiek, vai vaina ir manī? Bet

problēmas ar seksu nav tikai sievietes atbildība!

Tā ir abpusēja atbildība.

Padomā – kas notiek ar tavu vīru? Kāpēc viņš ir mierā ar tik lielu vēsumu guļamistabā? Vai viņam ir mīļākā? Kā viņš apslāpē ilgas pēc seksa?

Tā ir diezgan normāla parādība, ja sieviete (kaut arī tikai zemapziņā) jūt, ka vīram ir mīļākā, seksu ar viņu pašu vairs nevēlas.

Bet diemžēl sievietes apziņa bieži visu vainu par seksuālo disfunkciju uzņemas viena. Vēl izlasa internetā, ka, iespējams, viņa ir frigida un ar viņu viss nav kārtībā.

Pirmais, kas šādā situācijā ir jādara, -

mierīgi jāizrunājas ar savu mīļoto. To nevajag darīt guļamistabā.

Atrodiet labāk kādu neitrālu vietu, piemēram, kafejnīcu. Un izbrīvējiet viens otram vairāk brīva laika, lai nekur pēc tikšanās nav jāsteidzas. Lai saruna nepārvērstos strīdā, iepriekš vienojieties, ka viens otru nevainosiet un neaizvainosiet. Tai jābūt civilizētai laulāta pāra sarunai.

Pajautā savam vīrietim, vai viņš ir priecīgs, ka jums tik ilgi nav seksa? Vai ar jūsu kopdzīvi jūtas šādi apmierināts? Kāpēc jums abiem negribas mīlēties?

Atklātajā sarunā vajadzētu rasties kopīgiem secinājumiem un risinājumam.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu