Džeimsas triloģijas noslēdzošā daļa: «Brīvība piecdesmit nokrāsās»

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

4.februārī apgādā «Kontinents» nāks klajā sensacionālās E.L.Džeimsas Piecdesmit nokrāsu triloģijas noslēdzošā daļa - «Brīvība piecdesmit nokrāsās».

Piecdesmit nokrāsu triloģija ir izdota gandrīz visās pasaules valstīs un tiražēta vairāk nekā 75 miljonos eksemplāru, pārsniedzot jebkurus pārdošanas rekordus kopš romāna «Da Vinči kods» laikiem. Šokējoši un skandalozi - E. L. Džeimsas darbi izraisa galēju viedokļu sadursmes, interesi par Piecdesmit nokrāsu triloģiju paceļot nebijušos augstumos.

Kļuvusi par kulta lasāmvielu, 50 nokrāsu triloģija erotikas žanru ir pacēlusi vēl necerētos uzmanības augstumos, aktualizējot seksuālas iekāres tēmu. Šobrīd pasaule runā tikai par vienu grāmatu - 50 nokrāsu triloģija ir topā! Anastasijas un Greja kaislīgie piedzīvojumi vienaldzīgus neatstāj -

vai nu grāmata tiek azartiski lasīta, vai kategoriski noliegta.

Kad Anastasija Stīla sastapās ar valdonīgo, neparasto uzņēmēju Kristjenu Greju, sākās jutekliska dēka, kas neatgriezeniski mainīja viņu abu dzīvi.

Ana jau no paša sākuma zināja, ka nebūs viegli mīlēt šo vīrieti, un viņu attiecībās rodas sarežģījumi, kurus neviens no abiem nebija paredzējis. Anai jāiemācās pieņemt Greja izšķērdīgais dzīvesveids, saglabājot pašcieņu. Savukārt Grejs cenšas pārvarēt tieksmi visu kontrolēt, un viņam jāatbrīvojas no pagātnes šausmām, kas vēl joprojām viņu vajā.

Beidzot abi ir kopā, un nu viņiem ir mīlestība, kaisle, draudzība, nauda un bezgalīgas iespējas. Taču, tiklīdz šķiet,

ka iegūts ir viss, liktenis liek piepildīties Anas ļaunākajam murgam...

49 gadus vecā rakstniece nemaz neizskatās pēc sievietes, kas radījusi lielāko erotisko hitu pēdējo gadu desmitu laikā, vai arī pēc dumpinieces, kas apgriezusi izdevējdarbības pasauli kājām gaisā. Bet tieši šī angliete uzrakstīja Greja piecdesmit nokrāsu triloģiju...

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu