Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Galvenās kļūdas, apmierinot vīrieti... (115)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Nav noslēpums, ka minets ir tikpat svarīga seksuālo attiecību sastāvdaļa kā jebkas cits. Sava partnera orāla apmierināšana ir vēlama jebkurās seksuālās attiecībās. Šoreiz par kļūdām, ko sievietes nereti pieļauj mineta laikā... Vīrieši atzīstas.

Starp citu, pirms nosaucam to, kas vīriešiem patīk un kas ne mineta procesā, zini, ka krievu endokrinologs Vjačeslavs Gončarenko ir apliecinājis, ka, veicot partnerim orālo stimulāciju, tiek stimulēti arī sievietes lūpu un mēles nervu gali un tas izraisa oksitocīna veidošanos. Šis hormons iedarbojas nomierinoši uz smadzenēm un centrālo nervu sistēmu. Jo intensīvāk sieviete savam partnerim veic orālo stimulāciju, jo vairāk oksitocīna izdalās, raksta psychologies.ru.

15 minūtes mineta liek sievietei zaudēt 600 kaloriju,

kas līdzvērtīgi vienai stundai aerobikas nodarbību vai vienu kilometru garai slēpošanas distancei.

Uzmanība tiek pievērsta tikai dzimumlocekļa galviņai

Un tiek aizmirstas pārējās jutīgās dzimumlocekļa vietiņas. Vīrieši atzīst: lai gan tiešām visjutīgākā ir pati dzimumlocekļa galviņa, viņiem ļoti patīk, kad pieskaras arī zemāk... Protams, nereti dāmas piemirst par maigiem pieskārieniem vīriešu sēkliniekiem, kas vīriešus īpaši uzbudina.

Pārmērīga intensitāte un norautas beigas

Nereti sievietes, gribot tikai labu, pārcenšas ar kustību ātrumu un pēkšņi minetu pārtrauc... Vēlams tomēr šeit saglabāt vienmērīgu ritmu un berzes intesitāti.

Pārāk ātri un bezpersoniski...

Vīriešiem arī nepatīk, ja mīļotā sieviete to dara pārāk ātri, it kā to darītu darīšanas pēc, nevis izbaudītu šo tuvības mirkli. Vīriešiem ātrs minets saistās ar klasisku onanēšanas brīdi, kur izpaliek cita tuvība. Tāpēc neaizmirstam arī par pārējo ķermeni - glāsti, pieskārieni viņa vēderam, krūtīm, rokām utt.

Monotonija

Pastāv arī citas mineta kustības, ne tikai turp un atpakaļ... Ļaujies fantāzijai un paspēlējies ar visu šo procesu.

Tikai mājās

Vīrieši bieži sapņo, ka tas varētu notikt kādā negaidītā brīdī un nepiemērotā vietā... Tomēr atceries, ka to veikt, kad vīrietis sēž pie stūres, ir nedaudz bīstami :)

Neslēp seju...

Ja arī liekas, ka šis skats no malas nav diez cik glīts, - vīriešus tas uzbudina un viņš to visu novērtē kā gleznu savā priekšā.

Pārāk liels klusums...

Lai gan šajā brīdī vīrietim ir brīvāka iespēja savu baudu izpaust skaņās, viņam patīk, ja arī tu atklāj savu labpatiku... Viņš to dzird.

Domāt, ka tu visu zini!

Vienmēr vari iemācīties ko jaunu, jo šajā pasaulē nav robežu un fantāzija var dzīvot jebkur...

Kad esi apguvusi vienkāršāko, izmēģini ko jaunu. Lūk, daži paņēmieni iedvesmai! (Iesaka seksologs Artūrs Vāvere, www.seksologs.lv)

  • Paskrubini! Pirmajos orālā seksa mēģinājumos sievietes parasti «zobus nerāda», tos pārklājot ar lūpām un baidoties nodarīt pāri. Turpmāk gan vari nodarbināt, rūpīgi uzmanot partnera reakciju.
  • Rotaļājies! Neķeries pie lietas uz karstām pētām – arī ģenitālajai zonai patīk skūpsti, liekot lietā mēles galiņu.
  • «Tauriņa spārns». Vieglītiņām slidini mēles galu šurpu turpu pa viņa saitīti peņa aizmugurējā daļā.
  • Spirāle. Pamēģini galvu kustināt ne tikai augšup, lejup, bet – ar nelielu pagriezienu. Kad lūpas tuvojas dzimumlocekļa vidusdaļai, veic galvas pagriezienu, vienlaikus slidinot mēli ap galviņu.
  • «Šērlija Templa». Laizi dzimumlocekli nevis ar smailu mēles galu, bet visu mēli tās platumā tā, it kā sūkātu cukurgailīti.
  • Vakuums. Apņem locekli ar lūpām, ciktāl spēj, un izsūc visu gaisu, kas sakrājies mutē. Kustinot galvu, radīsies savdabīgs bezgaisa efekts.
  • Caurumiņš. Interesants efekts panākams, ar mēles galu izpētot atveri, pa kuru izplūst sēklas šķidrums.
  • Karsts vai auksts. Eksperimentē ar temperatūrām! Pirms orālā seksa paturi mutē ledus gabalu vai sasildi muti ar malku karstas tējas.
Komentāri (115)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu