Pieci noteikumi vienas nakts seksam (75)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/ Graffiti Photographic

Seksuālā dzīve ir tavas dzīves sastāvdaļa, tā ir katra cilvēka brīva izvēle, jo nav vairs tas gadsimts, kad sabiedrība varēja tevi nosodīt, raksta «limon.postimees.ee».

Tomēr ir daži noteikumi, kuri tev būtu jāievēro:

1. Labāk lai tikšanās notiek pie viņa vai neitrālā teritorijā

Protams, lieliski noderēs viesnīca, bet, ja jaunajam cilvēkam nav naudas vai laika, lai noīrētu viesnīcu, tad lieliski noderēs arī viņa necilais dzīvoklītis. Labāk neved vīrieti uz savu māju, jo var gadīties, ka tev būs grūti viņu izdabūt ārā pa durvīm tad, kad tu to vēlēsies.

2. Prezervatīvi

Pat ja tavs gadījuma draugs nav nejauši satikts naktsklubā, bet ir tev pazīstams vai kopā strādājat, tomēr prezervatīvus neviens nav atcēlis, jo tu neesi redzējusi tā puiša medicīnisko izziņu.

3. Aizej pieklājīgi

Nevajadzētu lekt augšā no gultas un zibenīgi izsaukt taksometru. Pagaidi, parunā ar jauno cilvēku, iespējams, viņš vēlēsies ar tevi pavadīt kopā vairāk laika. Tad tev būs iespējams pārdomāt piedāvājumu. Nu, vismaz kafiju no rīta varat kopā iedzert.

Foto: flickr.com/ Graffiti Photographic

4. Nesarunā nākamo tikšanos

Ja tu esi nolēmusi, ka šis ir vienas nakts sakars, un vīrietis par to ir informēts, nevajag viņu biedēt ar randiņa norunāšanu vai uzstājīgu zvanīšanu nākamajā dienā. Jūs abi esat pieauguši; ja spēlējat šo spēli, tad ar godīgiem noteikumiem. Ja vīrietis vēlēsies mainīt spēles noteikumus, viņš tevi par to informēs.

5. Ļaujies piedzīvojumam

Vienas nakts sekss nav izdomāts tāpēc, lai kautrīgi piesegtos ar palagu un baidītos, ka tikai neatļaujies ko lieku. Visticamāk, tu nekad vairs neatradīsies vienā gultā ar šo cilvēku - kāpēc tad kautrēties. Izbaudi šo brīdi, realizē drosmīgas fantāzijas, koncentrējies uz savām sajūtām un gūsti baudījumu. Ja vīrietim kas nepatiks - neko darīt, tādi ir gadījuma seksa riski.

Komentāri (75)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu