Viņi domā, ka zina par visām sieviešu vēlmēm gultā. Tas tā nav... (71)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Pašpārliecinātība nav peļama lieta - vēl vairāk, tā mūs tieši mudina sasniegt pat neiespējamus mērķus. Kāds britu pētījums atklāj, ka mūsu vīriešiem ir ļoti stipra pašpārliecinātība tieši seksa jomā - lielākā daļa uzsver, ka perfekti pārzina sievietes vēlmes mīlēšanās laikā. Skumji, ka sievietes to neapstiprina...

2/3 jeb 65% aptaujāto vīriešu atklāja, ka zina visu par sieviešu seksualitāti, erogēnām zonām un to, kā vīrietis var sievietei sniegt maksimālo seksuālo baudu, raksta dailymail.co.uk.

Tomēr tikai 49% sieviešu piekrita šim vīriešu apgalvojumam, uzsverot, ka vīrieši tomēr nemaz nezina tik daudz, kā viņiem liekas.

Vairums vīriešu aptaujā uzsvēra, ka pārzina savas partneres erogēnās zonas un lieliski ar tām prot operēt, lai «uzkurinātu» savu draudzeni kaislīgam seksam.

Sievietes gan atzīst, ka bieži vien šīs priekšspēles ir par maz vai tā ir pārāk sasteigta, kas nesniedz kāroto emociju gammu, kas rada vēlmi mīlēties...

Kā tev šķiet?

Komentāri (71)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu