Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Rīgā notiks orālā seksa mākslas praktiskās nodarbības. Interese ir liela! (13)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

27.septembrī Rīgā sāksies Krievijā popularitāti ieguvušie orālā seksa mākslas kursi. Kursu organizatori lepojas, ka dalībniekiem iespējams apgūt praktiskas zināšanas, uzskatot, ka šī seksa apmācība ir unikāla un palīdz attīstīt seksa tehniku. Lai gan semināra cena ir 90 eiro, kursi par tēmu «Sieviešu orgasms. Intīmie muskuļi» Rīgā ir jau izpārdots!

Katra kursu dalībniece nodarbības laikā saņems arī «personisku rekvizītu», un «laiks, kas veltīts nodarbībām, netiks tērēts tukšām sarunām. Tā nav lekcija, nav seminārs, bet gan īstas praktiskas nodarbības reālā laikā. Pateicoties pasniedzējas atbilstībai, Jūs varēsiet attīstīt savas prasmes un uzlabot iegūtās prasmes uz vietas. Mazāk vārdu, vairāk darbību!» - tā solīts nodarbību aprakstā.

Nodarbību aprakstā arī teikts, ka apmācībās varēs iegūt zināšanas arī par anālo seksu, dziļo orālo seksu un Taizemes seksu, to visu mācīs pieredzējuši speciālisti no Krievijas.

Semināru vadīs psiholoģe un seksoloģe Jekaterina Ļubimova, kura par seksu runā šādi: «Esmu pārliecināta - sekss pirmkārt ir māksla. Sieviete gultā vienlaikus var būt aktrise un režisore, kas spēj piepildīt jebkuru partnera vēlēšanos un slēptāko fantāziju.»

Seksa mākslas treniņi Rīgā notiks 27., 28. un 29. septembrī Vecrīgā, nodarbību cena no 70 līdz 90 eiro, nodarbības notiks krievu valodā un biļetes nopērkamas «Biļešu servisa» kasēs.

Komentāri (13)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu