Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Seksa trūkums = pārlieku liels stress! (15)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Mēs dzīvojam laikmetā, kad katra diena paiet organizētās sekundēs, plānotās minūtēs, izdzīvotās stundās utt. Protams, to visu pavada stresa ēna, kas tā vien čukst ausī, ko neuzspēsi, kā tev trūkst un kurās situācijās būsi vainīga... Tāpēc nav brīnums, ka no tā visa cieš tava seksuālā dzīve...

Vairums pētījumu apstiprina, ka tieši stress ir tas, kas pāru attiecībās krasi samazina mīlēšanās biežumu. Stress nomāc, liek justies slikti, tāpēc nav arī nekādas vēlmes pēc mīlēšanās, raksta magazine.foxnews.com. Tomēr, kā mēs zinām, sekss ir kā vitamīni attiecību augsnei. Kā sakrājušos stresu atstāt aiz guļamistabas durvīm?

Runā par to!

Ja tev nav noskaņojuma, pastāv liels procents, ka tavs partneris to uztvers personīgi. Lai izvairītos no patiesā iemesla detalizētas skaidrošanas, pasaki uzreiz mīļotajam, kas tevi uztrauc. Paskaidro, ka iemesls nekādi nav saistāms ar viņu.

Bieži līdz galam neizrunātas lietas noved pie mīlēšanās kārtējās atlikšanas uz citu reizi!

Saplānojiet randiņu un... seksu

Kāpēc mīlēšanās reizi un laiku jūs pārmaiņas pēc nevarat ieplānot? Piedāvājiet viens otram randiņa idejas! Tā būs kā sava veida priekšspēle, kuru organizējat jūs abi kopā, un, kā zinām, - ja galva aizņemta ar ko patīkami romantisku, stresam nebūs laika!

Sekss ir prioritāte

Kāpēc bieži mēs to aizmirstam? Kāpēc stresam mums ir laiks, bet par šo būtisko attiecību sastāvdaļu aizmirstam?

Jo biežāk mums ir sekss, jo biežāk mums to gribas!

Izrādi vēlmi, un redzēsi, ka sekss ir labākās zāles pret stresu.

Atceries...

Kad uznāk mirklis, kad stress pārņem tevi, mēģini atcerēties patīkamos brīžus, kas ir bijuši jums kopā. Ķermenis nepazīst laiku, tāpēc tavas izjūtas atmiņās būs patīkamas - it kā tas notiktu šobrīd. Tu pati ar atmiņām spēsi atslābināt ķermeni un dot zaļo gaismu mīlestībai.

Komentāri (15)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu