Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

6 gudrības, kuras varam mācīties no geišām (30)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: fllickr.com/gibilras

Geišas vienmēr ir valdzinājušas ne tikai ar savu eksotisko izskatu, bet arī dzīves gudrību un talantiem. Lūk, sešas gudrības, kuras no viņām var aizņemties jebkura sieviete.

1. Nedari to, ko nevēlies...

...jeb ne vienmēr tev ir jāmīlējas ar savu vīrieti. Par to, ka geišas ne vienmēr sniedza intīmos pakalpojumus vīriešiem, liecina viņu apģērbs. Sarežģītais geišas apģērbs atgādina, ka šīs sievietes nav viegli iegūstamas. Precīzākais apģērba simbols ir geišas josta, kuras īpašā siešanas tehnika neļauj ātri mezglu atraisīt, raksta lady.mail.ru.

Pat pašai geišai ir jānopūlas, lai atsietu jostu un izģērbtos.

Tāpēc pirms mīlēšanās vienmēr padomā - vai tu to gribi! Nepadari seksu par salabšanas mirkļa balvu vai pielabināšanās metodi. Atceries par geišas jostu un to, cik burvīga ir sajūta, kad to labprātīgi un erotiski atsien sava mīļotā vīrieša priekšā!

Foto: flickr.com/bfil

2. Nepārstāj savu vīrieti pārsteigt!

Pirms geiša tikās ar klientu tējas namiņā, viņa vienmēr centās par šo vīrieti uzzināt pēc iespējas vairāk. Par to, kas ir vīrieša darbs, kādi ir viņa hobiji un aizraušanās. Šī informācija viņām palīdzēja uzturēt patīkamu sarunu un ātri vien iepatikties vīrietim. Tas pats attiecas uz seksu - mēģini saprast, kas patīk tavam vīrietim, un nebaidies eksperimentēt. Piemēram, geišām bija teju desmitiem skūpstu veidu un simtiem pieskaršanās tehniku. Fantāzijai -

geišu «tauriņu skūpsts» - veids, kā sieviete pieskaras vīrietim ar savām skropstām.

3. Erotiskā masāža...

Geišas galvenais uzdevums nebija apmierināt vīrieša fiziskās vēlmes. Drīzāk gan svarīgākais uzdevums bija ļaut vīrietim atpūsties garīgi. Atslābināties un relaksēties nereti vīriešiem palīdzēja masāža, kuras laikā geišas centās īpaši palutināt klientu. Būtiski ir apgūt sava mīļotā vīrieša erogēnās zonas, lai masāža sasniegtu vēlamo rezultātu. Bieži erotiskās masāžas saistās ar ejakulāciju, tomēr tas nav obligāts procesa nobeigums. Būtiskākais ir stresa un saspringuma likvidēšana ar īpaši patīkamiem pieskārieniem. Divi noslēpumi: pirmkārt, masāža ir jāveic ļoti lēni un nesteidzoties un, otrkārt,

intīmajām zonām nepieskaries pēc iespējas ilgāk, bet gan darbojies aplinkus

- tas, lai šo procesu paildzinātu.

4. Seksualitāte ir detaļās!

Japānas vīriešiem visseksīgākā sieviešu ķermeņa vieta šķiet potītes un kakla izliekums. To mēs arī varam novērot geišu tradicionālajā tēlā. Ideja - neatklāt vīrietim visu, bet ļaut fantazēt. Rietumu pasaulē šāda jutekliska pazīme jau sen ir retums, tomēr šī neagresīvā seksualitāte ir valdzinoša... Piemēram, geišas, veicot tējas ceremoniju, izpilda īpašas pieliekšanās kustības, lai konkrētais

vīrietis nejauši ierauga mazliet vairāk nekā citi...
Foto: fllickr.com/gibilras

5. Lai runā ķermenis

Pornofilmās emociju paušana vienmēr saistās ar kunkstiem un vaidiem. Turpretī geišas labsajūtu pauda ar kustībām, nevis skaļu elsošanu. Ar skaņu tu vari apmānīt savu partneri, bet ar kustību ne. Turklāt kustība būs patīkama arī vīrietim. Nekas nedrīkst traucēt divu ķermeņu saskaņai!

6. Trenē intīmos muskuļus!

Intīmie vingrojumi nāk tieši no Japānas geišām. Tieši viņas atklāja, ka

regulāra intīmo muskuļu vingrināšana palīdz ilgāk saglabāt seksuālo veselību

pašai sev un vīrietim sniegt īpašu seksuālo baudu!

Komentāri (30)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu