RIGA FASHION WEEK ārzemju viesi

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ar katru gadu RIGA FASHION WEEK piesaista arvien vairāk ārzemju dalībnieku. Gaidāmās Rīgas modes nedēļas laikā, kas norisināsies no 28. oktobra līdz 1. novembrim, tiks prezentētas Latvijas publikai jau labi pazīstamu un pavisam jaunu zīmolu vīzijas par pavasara-vasaras sezonas tendencēm.

Igaunijas zīmols Ivo Nikkolo parādīs apģērbu kolekciju dinamiskām mūsdienu pilsētniecēm, savukārt cits dizainera zīmols no Igaunijas Pohjanheimo - elegantām sievietēm.

Ukrainas dizainere Victoria Gres, jau ne pirmo reizi piedaloties Rīgas modes nedēļā, prezentēs kolekciju, kas iezīmē sievišķību un romantismu.

Par neapšaubāmi spilgtu RFW momentu kļūs lietuviešu dizaineru dueta Daili skate, kura kolekcija «Izbēgšana no lielpilsētas» ir papildināta ar unikālām Viļņas panorāmas grafiskajām apdrukām.

Ažiotāžu izraisīs divi jauni zīmoli no Itālijas, kas jau paspējuši sevi skaļi pieteikt modes pasaulē. Dizaineru duets ASG pārsteigs ar faktūru kombinācijām, bet Marco Grisolia, kura kolekcijas skate notiks, pateicoties sadarbībai ar www.Design42Day.com, - ar drosmīgu stilu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu