7 iemesli, kāpēc mīlēties ar savu vīrieti ir tik forši (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Mūsdienās šķiet, ka pipariņu seksuālajai dzīvei spēj piemest tikai vienas nakts sakars, seksa čats, drosmīgas seksa rotaļlietas, grupveida sekss vai kas tml. Nekā nebija - lūk, septiņi iemesli, kāpēc klasisks sekss ar mīļoto cilvēku ir perfekts!

1. Jūs teicami pazīstat viens otra ķermeni

Tu zini, kur tavā ķermenī tev patīk, kad pieskaras, un kur tomēr ne - pats galvenais ir tas, ka to zina arī tavs vīrietis, raksta magazine.foxnews.com. Tev nav jāsaka viņam priekšā vai jāsakož zobi, nogaidot, kad viņš beigs tevi glāstīt tev netīkamā ķermeņa zonā.

Tas taču ir forši, ja mājās ir tavu erogēno zonu pārzinis!

2. Ātrais sekss pieejams 24 h diennaktī

Nenoliegsim, ka

citreiz šis fiziskais kontakts prasās pat bez romantiskas un garas priekšspēles.

Ar savu puisi tu to vari realizēt ātri un jebkurā brīdī, kad jums abiem ir vēlme.

Foto: PantherMedia/ScanPix

3. Jūs izbaudāt momentu!

Seksa laikā jūs darāt to, ko vēlaties, nevis pa galvu maisās tādas domas kā - vai es viņam/ai tiešām patīku; ko viņš/a domā par manām krūtīm/muskuļiem; vai man palikt pa nakti; vai šī ir pirmā vai pēdējā reize utt.

Esot kopā ar kādu, seksā spējat koncentrēties uz baudu, kas ir galvenais!

4. Tā ir jūsu pasaule

Jūs zināt, kas otram patīk seksa laikā. Jūs pazīstat viens otra ķermeni. Jūs izjūtat, vai otram ir labi vai kaut kas ir nepieciešams. Tā ir tikai jūsu pasaule. Iemīļotākās seksa pozas un vietas - tas ir jūsu noslēpums, un tas jūs abus cieši vieno.

Un, kas galvenais, jūs vienmēr varat uzlabot seksuālās dzīves kvalitāti!

5. Lomu spēles, atribūtika - viss izdosies!

Tad, kad esat viens otru labi iepazinuši un zināt otra vēlmes, vieglāk ir daudzveidot jūsu seksuālo dzīvi. Lielāks procents, ka nenošausiet greizi vai neaizbiedēsiet savu potenciālo partneri.

Foto: depositphotos.com

6. Veselība!

Cik tas ir forši, ka vari neuztraukties par seksuāli transmisīvām slimībām un jūsu pretapaugļošanās jautājums ir izrunāts un sakārtots!

7. Mazāk simulācijas

Protams, arī pāru attiecībās gadās pa simulētam orgasmam, bet daudz retāk, ja abi viens otru patiešām mīlat, respektējiet un pazīstat otra ķermeni.

Kāpēc tēlot orgasmu, ja tava otra puse zina, kā tevi apmierināt?
Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu