Top 5 dīvainākie maldi par potences stiprināšanu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Potence jeb dzimumspēja ir ļoti svarīga katra vīrieša dzīvē, tāpēc nereti viņi ir gatavi uz visu, lai to uzlabotu un stiprinātu. Arī tavai zināšanai, lai neļautu savam vīrietim darīt muļķības, - lūk, 5 izplatītākie maldi par potences «cēlējspēkiem».

 
Foto: PantherMedia/ScanPix

E vitamīns

Mīts: E vitamīns un to produktu lietošana, kas to satur pietiekamā daudzumā, labvēlīgi uzlabo potenci!

Šis mīts radies, pateicoties kādam eksperimentam ar dzīvniekiem. No žurku barības uz ilgāku laiku izslēdza E vitamīnu, kā rezultātā tās pārstāja vairoties. Mūsdienās skaidro, ka šis eksperiments tika nepareizi interpretēts un potencei neesot nekāda sakara ar E vitamīna daudzumu organismā, rakstīts A. Mazurkēviča sastādītajā enciklopēdijā «Maldi par seksu».

 
Foto: PantherMedia/ScanPix

Jaunpiens

Mīts: Jaunpiens ļoti spēcina potenci!

Senatnē sultāni patiešām dzēra noslauktu verdzeņu pirmpienu, jo toreiz zinātne apgalvoja, ka jaunās sievietes izdalījumi satur bioloģiski aktīvas vielas, kas stimulē potenci. Vairākus gadus vēlāk šī īpašība tika piedēvēta arī lopu jaunpienam, ko vīrieši dzēra uz nebēdu, lai tik sevi seksuāli stiprinātu. Jaunpiens ir pieniņš, ko izslauc no gotiņas pirmajā, otrajā un trešajā dienā pēc teliņa piedzimšanas. Jaunpienā ir ļoti daudz olbaltumvielu. Laikam jau nav vērts skaidrot, ka mūsdienās zinātne šo mītu neapstiprina!

 
Foto: PantherMedia/ScanPix

Pikanti ēdieni

Mīts: Ļoti asi ēdieni stiprina vīrieša potenci

Viedoklis par to, ka ass ēdiens pozitīvi ietekmē dzimumspēju, parasti neizraisa šaubas. Par to ir dzirdēts daudz, un nereti šis pikantums tiek pamatots ar konkrētu valstu vīriešiem, kuru karstasinība slēpjas tieši ikdienā patērētajās garšvielās. Tomēr tieša asu piedevu un garšvielu ietekme uz potenci nav zinātniski pierādīta. Tas ir tikai pieņēmums, kas, pilnīgi iespējams, neatbilst patiesībai.

 
Foto: PantherMedia/ScanPix

Jēlas olas

Mīts: Jēlas olas dara brīnumus ar vīrieša potenci!

Pastāv doma, ka jēlas putnu olas labvēlīgi iespaido potenci. Tomēr nekādu īpašu vielu, kas iedarbojas uz dzimumspēju, olās nav. Bet, kā zināms, ola pati par sevi satur vitamīnu kompleksu un kalorijas, kas aktivizē visus organisma spēkus. Starp citu, šajā ziņā nav būtiskas starpības starp vārītām un jēlām olām - nav vērts mocīties!

 
Foto: PantherMedia/ScanPix

Fugu zivs

Mīts: Japāņu virtuves ēdiens fugu zivs stiprina vīrieša dzimumspēju

Viens no pasaulē vispazīstamākajiem dzimumstimulatoriem esot japāņu virtuves lepnums - fugu zivs. Tomēr neapskaudīsim japāņus... Dzenoties pēc šīs baudas, ik gadu bojā iet ap 300 cilvēku. Tā ka šādi eksperimenti var beigties pavisam bēdīgi...

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu