Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Pārsteidz un iekaro mīļoto ar orāliem glāstiem

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vēlies pārsteigt mīļoto? Vēlies pasniegt savam izredzētajam patiesi karalisku dāvanu? Nepalaid garām karstāko notikumu martā - «SEX.RF» apmācības!

Nezini, kas tas ir? Šī praktiskā apmācība Tev atklās bezgalīgas iespējas apgūt unikālas metodes un uzzināt noslēpumus, kā iekarot Viņu! Uzzināsi daudz jauna par sievietes un vīrieša fizioloģiju. Tās būs praktiskas nodarbības.

«Man ir stingra pārliecība - ja partneri nav snieguši viens otram orālus glāstus, tad viņu attiecības ir nolemtas» – tā Jekaterina Ļubimova, vadošā speciāliste seksuālo attiecību praksē, seksa – koučinga kustības Krievijā un starptautiskā apmācību centra tīkla «SEX.FR» dibinātāja, grāmatas «Par ko klusē vīrieši» autore.

Jekaterina zina, ko runā. 2 gadu laikā, strādājot centrā, kura misija ir radīt un nostiprināt attiecības ģimenē, secinājusi, ka laimīgu sieviešu kļuvis daudz vairāk. Proti, vairāk nekā 100 000! 14. un 15. martā tāda iespēja būs arī Tev, jo viena no vadošajiem «SEX.RF» trenneriem būs atkal Rīgā!

«Esmu pārliecināta, ka sekss, pirmām kārtām, ir māksla, un sieviete gultā vienlaicīgi var būt aktrise un režisore, lai realizētu kvēlākās sava partnera vēlēšanās. Un, ja vēl šī sieviete prot izvēlēties dažādus seksuālos paņēmienus, tad viņai vīrieša acīs ir izcila vērtība.

Savās apmācībās es iepazīstos un tiekos ar dažāda vecuma, sociālā statusa, ticības un izglītības meitenēm un sievietēm. Atklājas skumja statistika - ne ar vienu no sievietēm vecuma grupā no 40 līdz 45 gadiem bērnībā nav runāts par seksu. Tikai 33% meitenēm, vecumā no 18 līdz 25 gadiem izdevies aprunāties ar vecākiem par šo intīmo tēmu. Šī nezināšana noved pie katastrofālām sekām - gadījuma seksuālajiem sakariem, nevēlamas grūtniecības, slimībām, neapmierinātības un zemas pzšapziņas.

Kad sieviete nezina, cik viņa ir īpaša vai arī, cik laba varētu būt gultā, viņai rodas bailes izrādīties vīrieša acīs neseksuālai, kas varētu novest pie vīrieša zaudēšanas. Tad šī sieviete pakļaujoties un izdabājot partnerim, zaudē kontroli par savu dzīvi.

Meklēt informāciju internetā nav ieteicams, jo daļa informācijas ir apšaubāmas izcelsmes publikācijas, kas var pat nodarīt ļaunumu. Nodarbībās rādu, ka kaislīgs sekss iespējams visām sievietēm bez izņēmuma» - tā Jekaterina Ļubimova, galvenā seksa-trenere Krievijā.

Sieviešu, kuras apmeklējušas apmācības, viedokļi

Nаtaša, 23 gadi

Man biļeti uz apmācībām nopirka mans puisis, un sākumā es apvainojos. Domāju, ka viņš uzskata, ka neesmu pietiekoši laba gultā. Tomēr trennere pastastīja, ka vīrieši tā rīkojas, lai sevi uzkurinātu, dzīvojot gaidās par tuvojošos pārsteigumu. Un jā, mans vīrietis mani sagaidīja ar ziediem! Kopš tā laika mūsu intīmā dzīve ir kļuvusi daudz interesantāka.

Аlīna, 29 gadi

Man ļoti svarīgi Jums pateikties, jo mēnesi pēc apmācībām mans jaunais cilvēks mani bildināja! Es viņu «paņēmu» ar seksu – tiešām! Gribu pie jums uz meiteņu ballīti atvest draudzenes, lai nebūtu garlaicīgi būt vienīgajai precētajai draudzeņu vidū! Bet galvenais – man ir tāda pašiedvesma, izdodas absolūti viss, ne tikai seksā!

Аnastasija, 48 gadi

Bērni izauguši, gaidu jau mazbērnus. Likās, kāds vairs sekss var būt! Aizgāju uz apmācībām vienkāršas intereses dēļ, aiz nekā nedarīšanas. Bet saņēmu – 100% izmaiņas intīmajā dzīvē. Es atkal esmu sieviete savam vīram, nevis māte (viņš pēdējā laikā jau nesauca mani vārdā, bet par «māti»). Vīrs teica, ka pirmā nakts ar «jauno sievu» bija pats negaidītākais notikums viņa dzīvē. Un arī mana dzīve piepildījās ar jau aizmirstām izjūtām un kaisli. Paldies, ka dāvājāt mūsu laulībai otro dzīvi!

Nodarbības notiek mazās grupās, ievērojot konfidencialitāti. Pateicoties Jekaterinas Ļubimovas izstrādātātajai unikālajai metodei un seksa trennera taktiskajam humoram, tādas intīmas tēmas, kā orālais sekss vai nespēja sasniegt orgasmu, dažu stundu laikā tiek izzinātas un atklātas. Daudz no kursos uziinātā jau varēsi izmēģināt mājās tajā pašā vakarā. Galvenais, neatklāties savam vīrietim uzreiz!

Apmācības notiks 14. un 15.martā Smilšu ielā 3, Rīgā.

Nodarbību saraksts:

ORĀLĀ SEKSA MĀKSLA

14.marts pl.13.00 – 16.30

15.marts pl. 13.00 – 16.30

SPĒCĪGS VĪRIEŠA ORGASMS

15.marts pl.19.00 – 22.30

SIEVIEŠU ORGASMS. INTĪMIE MUSKUĻI

14.marts pl.19.00 – 22.30

Reģistrācija, vairāk informācijas: tālr.: + 371 66104858

Biļetes: http://www.bilesuserviss.lv/

Šampanietis, lielisks garastāvoklis un anonimitāte garantēti!

Uz tikšanos!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu