"Noliet" asinis blūzītes dēļ (4)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.flickr.com

Nu jau pirms krietna laika, kad satikos ar nesen iepazīto puisi (tagad vīru), bijām ieplānojuši braucienu uz kādu ballīti. Gribējās, protams, smuki saģērbties. Man bija skaista, melna mežģīņu blūzīte, kuru gribējās uzfrišināt.

Veikalā redzēju mākslīgo kažokādu, ar ko varētu apstrādāt piedurknes un apkakli. Bet algas diena vēl nebija pienākusi un naudas pietrūka. Devos uz asinsdonoru centru, kur nodevu asinis, un man izdevās veikt iekāroto pirkumu.

Bija vēl kāds gadījums...
Dievinu augstpapēžu apavus. Un jo augstāk, jo labāk... Kādu rītu, kad devos uz vilcienu, lai brauktu uz tehnikumu, pie pašas stacijas, 10 min. attālumā no mājas, manam zābakam pēkšņi pilnībā atlīmējās platformas zole, tā ka ne uz priekšu, ne atpakaļ. Sāku rakāties pa somu cerībā atrast, ar ko izlīdzēties. Rezultātā atradu šķēres, no matiem izvilku auduma matu gumiju, ko sagriezu tā, lai ar to varētu sasiet nelaimīgo zābaku, un lēnā garā devos atpakaļ mājās... 
 
Nu un, protams, manā rēķinā trīs kurpju pāri ar nolauztiem papēžiem... vienā šādā reizē nācās no darba braukt mājās darba čībās...  

Pastāsti par savu "modes upuri" un saņem Kerijas Bredšovas dienasgrāmatu!

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu