"Ogres trikotāža" piedāvā "Adīto ziemu"

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

"OT Ogres trikotāža" šonedēļ klientu vērtējumam nodeva jauno 2010./2011.gada kolekciju: divas līnijas, ko uzņēmums plāno pastiprināti attīstīt turpmāk - apģērbus bērniem un apģērbus lielo izmēru valkātājiem "Plus Size".

Bērnu kolekcijas modeļus izstrādājusi uzņēmuma dizainere Katrīna Puelo. Modeļi veidoti no augstas kvalitātes izejvielām un ir ērti un praktiski ikdienas valkāšanai. Savukārt "Plus Size" līnija, kuras izveidi konsultēja "OT Ogres trikotāža" komercdirektors Vladislavs Tikāns, ieturēta klasiskā stilā, līdz ar to apģērba valkātājam būs viegli tos savietot ar citiem savas garderobes elementiem.

Foto: LETA
Foto: LETA
Foto: LETA

Kompānijas valdes priekšsēdētāja Margarita Jeršova uzsvēra, ka abi virzieni izraudzīti pēc rūpīgas pašmāju tirgus pieprasījuma izpētes, kurā joprojām pieprasījums pēc labas kvalitātes trikotāžas izstrādājumiem vidējā un vidēji augstā cenu segmentā būtiski pārsniedz piedāvājumu. "Šī ir salīdzinoši brīva tirgus niša, un mūsu rīcībā ir pilnīgi visi resursi, lai to aizpildītu," akcentēja Jeršova.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu