Kāpēc nevajag gēla nagus? (2)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Specializētais manikīra salons i/c «Olimpia NailRiga» vēlas pastāstīt par jaunākajām iespējām nagu kopšanas industrijā.

Šobrīd tā ir gājusi tik tālu uz priekšu, ka jebkura sieviete var nēsāt savus dabīgos nagus jebkurā sev vēlamajā garumā bez nedabīgā plastmasas tipša gala vai biezās gēla kārtas, kas īpaši neglīti izskatās, nagam ataugot. Skatoties no sāniem, pat vismeistarīgāk uzliktiem gēla nagiem ir redzams, ka tie nav dabīgie nagi, īpaši pēc 2-3 nedēļām...

Šodien par nesekošanu modei un elegances trūkumu visvairāk liecina bērnišķīgs nagu dizains

(puķītes, taurentiņi, svītriņas u.tml.) un gari gēla nagi. Diemžēl šobrīd šādi gēla nagi vairs nav modē, tai skaitā franču dizains, kur nepārprotami ir redzams tas, ka tie ir gēla/akrila nagi.

Parasti biežākā gēla nagu problēma ir gaisa «kabatas», kas ļoti traucē ikdienā, jo īpaši, kad mati sāk ķerties aiz atlobījušās gēla maliņas. Gēla nagam lūstot, dabīgais nags tiek stipri traumēts un tas ir ļoti sāpīgi. Man personīgi, kā gēla nagu nēsātājai astoņu gadu garumā, vislielāko diskomfortu vienmēr ir sagādājusi nagu atjaunošana, kad apvīlē gēla virskārtu, kas vienmēr izsauca šermuļus, sajūtu, ka vīlēšana iet «cauri kauliem». Un vissāpīgākais bieži bija jaunā gēla cietēšanas process lampā, kas uz plānā, traumētā naga bieži ir tik sāpīgs, ka jālec no krēsla vai izsprāgst asaras.

Šobrīd savā «NailRiga» salonā esam jau gandrīz pilnībā aizstājuši vecmodīgos gēla nagus ar jaunākās tehnoloģijas elastīgo «Geleration Build nagu» pārklājumu, kas ir tikpat elastīgs un «mīksts» kā dabīgais nags. Šo unikālo pārklājumu ir radījusi ASV kompānija Jessica Cosmetics, kas specializējas nagu veidošanai Holivudas zvaigznēm. Nagi ir elastīgi un ļoti izturīgi, daudz izturīgāki par gēla, akrila nagiem.

Tos uzklāj ar otu kā nagu laku - ļoti plānā, nemanāmā slānītī, bet radītā naga izturība ir apbrīnojama. Tas ir daudzkārt izturīgāks par jebkuru gēlu vai akrilu, jo nags ir elastīgs, tāpēc materiāls padodas, nevis no trieciena lūst vai saplaisā. Šādi stiprinātu nagu tālāk var lakot ar ilgnoturīgo gēllaku (Gelish, Geleration, Gelous u.c.), kas turēsies uz šā naga absolūti nevainojami vairāku nedēļu garumā. Dabīgais nags kopā ar stiprinošo slānīti ataugs, un šādus nagus var izaudzēt, cik garus vien vēlaties.

NailRiga piedāvātā jaunās paaudzes nagu pārklājuma priekšrocības

    * Nagi ir plāni un dabīgi, bez kūkumiem, uzkalniņiem.

    * Šāds pārklājums ir daudz lētāks nekā gēls, papildus pie klasiskā manikīra mūsu salonā tas izmaksā tikai Ls 3,49.

    * Izveidot šādus nagus var daudz īsākā laikā, parasti 1 h laikā.

    * Nagu uzlikšanas un atjaunošanas procesā nav naga virsmas vīlēšanas, jo, ja pārklājumu vēlas noņemt vai tas ir ļoti ataudzis, tad uz nagiem uzliek kompreses, kas ir samērcētas īpašā nagu lakas noņēmējā, un aptin tās ar foliju. Apmēram 5-8 min laikā pārklājums ir nonācis nost. Tad var to atjaunot, un nagi nav pakļauti nepatīkamajam vīlēšanas procesam. Pārklājumu nemaz nav iespējams novīlēt, jo tas ir pārāk elastīgs un mīksts, vīlējot tas veļas.

    * Parasti pārklājumu vajag mainīt katru otro mēnesi, nevis katru mēnesi kā gēlu. Ja nevēlas radikāli mainīt gēla nagu lakas toni, tad tādu pašu vai līdzīgu gēla nagu laku var uzklāt uz mazliet apvīlētas iepriekšējās lakas un nostaigāt vēl 4 nedēļas. Pārklājums ir tik plāns, ka nav redzama nekāda ataugšanas robeža.

    * Skaisti, kopti, lakoti nagi vienmēr ir jebkuras sievietes labākā vizītkarte un apliecinājums viņas elegancei; ar šo pārklājumu un gēla laku tas ir ļoti vienkārši. Tas ir kā nākt uz klasisko manikīru ar lakošanu, tikai vienreiz mēnesī. Rezultātā ietaupīt daudz laika, naudas un iegūt fantastiski koptu roku iespaidu ik dienu.

    * Gēla lakas lielākais pluss ir tas, ka tā turas uz šādi stiprinātiem nagiem absolūti nevainojami, tā nekad nelobās u.tml. Tāpat gēla laka nav jāžāvē kā parastā laka, to nevar izbojāt, iegūt švīku, iespiedumu. Nagi ir mirdzoši, gludi un ļoti spīdīgi līdz nākošajai atjaunošanas reizei, kad nagu laka ir ataugusi no kutikulas.

      Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
      Redaktors iesaka
      Nepalaid garām!
      Uz augšu