Kas iedvesmo Kristīni Pasternaku un Inesi Krūmiņu? (4)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: L'Officiel Latvia

Žurnāla «L’OFFICIEL Latvija» aprīļa numurā jums būs iespēja tuvāk iepazīt SockBox dizaineri Inesi Krūmiņu. Tikai 30 gadu vecumā viņa sāka tā pa īstam apjaust savu īsto būtību, sperot pirmos soļus pretī sev pašai.

Tieši tad viņa sāka darboties modes biznesā, ar ko iepriekš viņai saistības nav bijis. Tiesa, viņa ir ieguvusi nopietnu izglītību banku un finanšu jomā. Inese Krūmiņa stāsta, ka viņas panākumu atslēga slēpjas tajā, ka it visā, ko viņa dara un ko viņa ir radījusi, viņa vadās pēc viena vienīga principa – lai pašai patiktu. Ne tikai kolekcijas, bet arī garderobi Inese veido pati – rotaļīgi ignorējot modes autoritātes.

Jāatzīmē, ka viņai meistarīgi izdodas savienot šķietami nesavienojamo, vadoties pēc pašas radītiem priekšstatiem. Inesei patīk klasiskas vērtības, kuras tad viņa saliek un pārveido mazliet nepareizi, visam piešķirot savu raksturu.

Foto: L'Officiel Latvia

Tā viņa spēlējas jau kopš 1979. gada. Jāatzīmē, ka par kuturjē cienīgu veikumu operā «Seviljas bārddzinis» Kristīne saņēma «Latvijas modes un stila balvu».

Pilnas intervijas ar māksliniecēm lasiet žurnāla «L’OFFICIEL Latvija» aprīļa numurā.

Tāpat aprīļa numurā atradīsiet informāciju par sezonas tendenci – maigumu, kas izpaužas pasteļtoņu gammā, puķēs un mežģīnēs. Jums būs iespēja ielūkoties reportāžā no Parīzes augstās modes skatēm, kā arī Karla Lāgerfelda jaunajā projektā - 100 zvaigznes Šaneles žaketēs. Tāpat varēsiet atklāt baletdejotājas Zitas Errsas skaistuma recepti, uzzināt to, kā mīlestība ir ietekmējusi aktrisi Līvu Taileri.

Par žurnālu

L’OFFICIEL Latvija ir visvecākais no Eiropā pašlaik iznākošajiem modes žurnāliem. Tas parādījās 1921. gadā Parīzē un 1938. gadā kļuva par pirmo modes žurnālu pasaulē, kas publicējis krāsu fotogrāfijas. Pašlaik žurnāls tiek izdots 15 valstīs. Tas ir visbiezākais glancētais žurnāls Latvijā. Žurnāla jaunais numurs jau ir pārdošanā Nаrvesen un PlusPunkts tirdzniecības vietās, savukārt L’OFFICIEL Latvija abonēt ātri un ērti ir iespējams mājas lapā www.stylepages.lv.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu