TOP 10: tērpi - ikonas kino pasaulē (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix, kadri no filmām

Kino klasika skatītājiem paliek atmiņā ne tikai pateicoties perfektai aktierspēlei vai režisora darbam. To īpašu padara arī filmai speciāli modelētie tērpi. Lūk, Dailymail.co.uk sastādījis TOP 10 tērpu - ikonu sarakstu.

 
Foto: kadrs no filmas

10. vieta: Greisa Kellija filmā «Rear Window» (1954)

Aktrises Greisas Kellijas melnbaltais kostīms, kurš perfekti sader ar košo lūpu krāsu.

 
Foto: kadrs no filmas

9. vieta: Džūlijas Robertsa filmā «Pretty Woman» (1990)

Leģendārajā kino mīlas stāstā filmā «Pretty Woman» aktrise Džūlija Robertsa vienmēr atmiņā paliks ar savu minikleitu un garajiem lakādas zābakiem.

 
Foto: kadrs no filmas

8. vieta: Džesika animācijas filmā «Who Framed Roger Rabbit?» (1988)

«Who Framed Roger Rabbit?» animācija daudziem saistās ar seksīgo Džesikas tēlu, kurš savaldzina visus varoņus, t.sk. pašu trusīti Rodžeru. Spīdīgās kleitas ierocis ir augstais šķēlums!

 
Foto: Reuters/Scanpix

7. vieta: Maikls Džeksons «Thriller» videoklipā (1983)

Popakaraļa Maikla Džeksona leģendārākā videoklipa «Thriller» sarkanā jaciņa ir stila ikona jau vairākus gadu desmitus.

 

6. vieta: Seriāla «Baywatch» sarkanie peldkostīmi (1989-2001)

Kurš gan nezina seriālu «Baywatch»? Pat ja arī nav saprašanas, par ko šajā seriālā ir runa, asociācija noteikti ir ar seksīgajiem peldkostīmiem. Sarkanie peldkostīmi lieliski izcēla aktieru auguma aprises, padarot glābējas neatvairāmas vairāku gadu garumā.

 
Foto: AP/ScanPix

5. vieta: Odrija Hepberna filmā «Breakfast at Tiffany's» (1961)

Izdzirdot aktrises Odrijas Hepbernas vārdu, vairākiem kino un modes pasaules cienītājiem acu priekšā būs melnā kokteiļkleita, glītā cope un daudzās pērļu virtenes. Jā, Odrijas stila koptēls filmā «Brokastis Tifānijā» tiešām ir viens no modes klasikas jājamzirdziņiem!

 
Foto: AP/ScanPix

4. Vieta: Ursula Andrese filmā «Dr No» (1962)

Aktrises Ursulas Andreses vārds vienmēr saistīsies ar neatvairāmu augumu un balto bikini peldkostīmu no Džeimsa Bonda ēras filmas «Dr No».

 
Foto: kadrs no filmas

3. vieta: Olīvija Ņūtone-Džona filmā «Grease» (1978)

Filmā «Grease» kā jaunā zvaigzne spīd ne tikai Džons Travolta ar savu dejotprasmi: perfekts koptēls ir arī galvenās lomas atveidotājai - Olīvijai Ņūtonei-Džonai. Apspīlētās, spīdīgās bikses, seksīgais topiņš, sarkanās augstpapēžu kurpes un koši sarkanā lūpu pomāde - neatvairāmi!

 
Foto: kadrs no filmas

2. vieta: Džūdija Garlande filmā «The Wizard of Oz» (1939)

Aktrise Džūdija Garlande filmā «The Wizard of Oz» atveido Dorotiju, kura visiem prātā paliks ar zili balti rūtaino sarafānu.

 
Foto: AP/ScanPix

1. vieta: Merilina Monro filmā «The Seven Year Itch» (1955)

Laikam visvairāk atainotais un parodētais tērps ir seksa simbola, dīvas Merilinas Monro baltā kleitiņa, kura plīvo virs ventilācijas lūkas. Merilinas Monro slavenā baltā kleita 2011.gada jūlijā par 4,6 miljoniem USD tika nopirkta izsolē, kur varēja iegādāties lietas, kas piederēja 79 gadus vecajai aktrisei Debijai Reinoldsai.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu