«Lazy Francis» sapoš meitenes svētkiem (8)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pavasaris un vasara ir skaistāko svētku laiks: bērnudārza izlaidumi, kāzas, dārza svētki un citi neaizmirstami pasākumi. Īpašos notikumos ikvienam gribas saposties, arī mazajām dāmām.

Latviešu apģērbu zīmola «Lazy Francis» tērpi ir radīti meitenēm no 1 līdz 13 gadiem (augumā no 92 līdz 154 cm). Ikvienā zīmīgā pasākumā meitene noteikti izcelsies smalkā žakarda vai mežģīņu kleitā, bet vēsā pēcpusdienā sasildīs rotaļīgi elegants pavasara mētelis.

«Lazy Francis» savos izstrādājumos izmanto tikai augstākās kvalitātes Eiropā ražotus audumus un izejmateriālus. Darbnīca tepat, Latvijā, dod unikālu iespēju bez papildu samaksas pasūtīt nepieciešamā izmēra tērpu, ja tāda tobrīd nav veikalā, kā arī kombinēt audumus un krāsu vēlmes. Ikvienam tērpam iespējams piemeklēt elegantas kurpes, kuras no kvalitatīvas ādas ražotas Itālijā. Odziņu tēlam piešķirs ekskluzīvas rotas – matu stīpiņa vai sprādze ar īstām, spilgtām spalvām, piespraude vai ādas josta.

«Lazy Francis» tērpiem nepieciešamības gadījumā tiek nodrošināta iesaiņošana un piegāde gan Latvijā, gan pārējā Eiropā, ir pieejamas arī dāvanu kartes.

Izsmalcināts un īpašs tērps var būt neaizmirstama dāvana. Lai dāvanas saņemšanas prieks būtu jo lielāks, «Lazy Francis» tērpu iespējams iesaiņot skaistā dāvanu kastē, ko rotā tauriņspārnotais trusis – Lazy Francis.

«Lazy Francis» darinājumos iešūts daudz mīlestības, elegances un izsmalcinātības. Šāda noskaņa valda arī veikalā-darbnīcā Miera ielā 19, kur ikviena mazā dāma atradīs savu īpašo tērpu īpašam notikumam.

Veikala-darbnīcas adrese – Miera iela 19, Rīga.

Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu