Modes un stila ziņas: Zeltenes klačs, ūziņas, sudrabs

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kas jauns modes pasaulē? Piedāvājam gan fotoreportāžas no notikušajiem modes pasākumiem, gan info par gaidāmajiem.

«Ulmaņbikšu» parāde «Ūziņš»

Foto: Edgars Kalmēns TVNET

Tuvojas vasaras krāšņākā kūrorta modes parāde

5.jūlijā jau atkārtoti sāksies plašā Jurmala Resort Collections pasākumu programma, kas gandrīz vesela mēneša garumā norisināsies Latvijas kūrorta dzīves epicentrā - Jūrmalā - un priecēs gan pilsētas iedzīvotājus, gan arī viesus. Pasākuma mērķis ir attīstīt un izkopt krāšņākās kūrorta modes tradīcijas, sniedzot Jurmala Resort Collections viesiem iespēju aplūkot un iegādāties jaunākās Latvijas un ārvalstu modes dizaineru un konceptveikalu piedāvātās vasaras tērpu kolekcijas, vienlaicīgi izbaudot arī Jūrmalas pilsētas vilinošo šarmu un tās piedāvātās izlaides iespējas. Savu dalību bērnu modes skatē šogad pieteiks tādi pašmāju zīmoli kā LAZY FRANCIS, LENY TOMMY FACTORY, LA VITA un EMILYA DRESS DESIGN, kas jau ir guvuši atzinību gan Latvijā, gan arī ārpus tās robežām. Ekskluzīvo modes veikalu atklāšanas ceremonijā šogad piedalīsies ELETTO, piedāvājot īpašu, tieši šim pasākumam radītu kruīza kolekciju, LA VITA ar šobrīd tik aktuālo 60. gadu modi un EVA-DIVA ar plašu krāšņas bižutērijas klāstu. Tāpat Jūrmalā tiks pārstāvēti arī INTROSTYLE - unikāls lietuviešu modes zīmols, kas katram tā apģērbam piedēvē īpašu stāstu kombinācijā ar nevainojamu kvalitāti un oriģinalitātes pieskaņu, kā arī NOFRETETE/ FARAVANI - pirmais veikals Jūrmalā liela izmēra sievietēm, kas papildus tērpu kolekcijām pārsteigs arī ar unikālu šovu, kurā līdzās dejotājiem piedalīsies arī lielo izmēru pārstāves.

«Paviljonā» būs skatāms LMA modes studentu showroom

Foto: Edgars Kalmēns TVNET

Vecrīgā atklāj sudraba priekšmetu izstādi bērniem

Foto: Edgars Kalmēns, TVNET

"Sin on the Beach" īpašais klačs "Zeltene"

Latvijas pludmales apģērba zīmols "Sin on the beach" vasaras sezonai sagatavojis rotaļīgu jaunumu - auduma rokassomu ar īpašā žurnāla "Zeltene" vāka apdruku. Tie ir oriģinālie printi 20.gs. sākuma Latvijas modes žurnāla vākam.


«Dolce & Gabbana» pievēršas sejas ādas kopšanai

Foto: D&G


Zīmols I'M YOUR BAG iepazīstina ar vīriešu somām

Jaunais zīmols I’M YOUR BAG radies, sastopoties modes dizainerei Indrai Miklāvai (vīriešu un sieviešu kreklu zīmols I’M YOUR SHIRT) un jaunai radošai komandai. Tieši ideja par ilgspējīgu modi un minimālismu somu dizainā ļāva iepriekš nepazīstamiem cilvēkiem ar atšķirīgu pieredzi apvienot domu par vīriešu somu zīmolu I'M YOUR BAG. Somu unikalitāte slēpjas detaļās - furnitūrā un īpašās auduma kabatiņās, kas veidotas no jau pazīstamā kreklu zīmola I'M YOUR SHIRT ražošanas procesa auduma atgriezumiem, līdz ar to padarot ikkatru somu par ekskluzīvu un «vienu vienīgo».


Smukie gumijas apavi lietainai un saulainai dienai

Foto: crocs

Džesikai Simpsonei jaunas smaržas

Dziedātāja, aktrise, dizainere un divu bērnu māmiņa Džesika Simpsone izdevusi jaunu aromātu, nosaucot to savā vārdā. Pirms tam viņa izdeva smaržas 2008. gadā ar nosaukumu «Fancy». Jaunās Džesikas Simpsones smaržas raksturo citrusa, jasmīna, apelsīna un tīģerlilijas notis.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu