Top 3 stilīgākās vasaras zirgastes (3)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/AP/Scanpix

Vasara ir laiks, kad bieži vēlamies savus garos matus saņemt augšup zirgastē. Lūk, trīs idejas, kā zirgasti piemērot vajadzīgajam stilam.

 
Foto: Reuters/ScanPix

Ikdienas skriešanām un vakaram

Pa dienu plānotas daudzas tikšanās un vakarā saskriešanās ar draudzenēm? Visērtāk būs izveidot mazliet nekārtīgā stila zirgasti.

Tās izveidošanai būs nepieciešams izmazgātos matus izžāvēt bez ķemmes palīdzības. Matu kuplumam noderēs, ja matus žāvēsi, noliekusi galvu lejup - no apakšas. Lai paceltu matus pie saknēm apjomam, fēns jāpūš pretēji matu augšanas virzienam. Satver matus ar gumiju.

Uz pieres arī piestāvēs, ja atstāsi brīvu matu šķipsnu.

Pēc tam atdali vienu matu šķipsnu no zirgastes un aptin to apkārt matu gumijai, kas fiksē asti. Nobeigumā to piestiprini ar nelielu matadatu. Atceries, ka šai mazliet nekārtīgajai zirgastei nepiestāvēs, ja par daudz nospriegosi matus. Beigās asti var mazliet arī fiksēt ar matu laku.

Foto: Reuters/ScanPix
 
Foto: Reuters/ScanPix

Retro stila zirgaste

Ja esi 60. gadu stila piekritēja, tad tev noteikti ir jāprot izveidot šo zirgasti pašas spēkiem!

Lai iegūtu lielāku matu apjomu, mitros matos ieliec matu putas un pēc tam tos izžāvē ar fēnu. Fēnu vajadzēs ar apaļās ķemmes galu. Uzmanību pievērs tieši matiem pie saknēm, kur tos būtiski ir pacelt.

Jā, arī te der triks ar galvas noliekšanu lejup un matu fēnošanu pretēji augšanas virzienam.

Kad mati ir sausi, uzmanīgi tos uzkasi galvas priekšējā daļā. Tad saņem zirgasti un frizūru fiksē ar stipras fiksācijas matu laku.

Foto: Reuters/ScanPix
 
Foto: AP/ScanPix

Koķetā zirgaste

Vienkārša, rotaļīga un vienlaikus eleganta ir sānos uzsietā zirgaste.

Akurāti saķemmē matus vēlamajā pusē. Pēc tam tos satver aptuveni vietā, kur atrodas auss ļipiņa, un sasien ar matu lenti. Ideāli, ja apakšā ir smalka matu gumija, bet lente virspusē. Tad asti sadali šķipsnās un ar lokšķērēm izveido vijīgas matu cirtas. Frizūru fiksē ar matu laku!

Vari arī zirgasti pārvērst stilīgā, mazliet nekārtīgā vaļīga pinuma bizē.
Foto: RIA Novosti/Scanpix
Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu