Foto: Jurmala Resort Collections 2014

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

21. jūlijā notika modes pasākums «Jurmala Resort Collections 2014», kurā varēja novērtēt zīmolu Robert Kalinkin, LILY by Lilija Larionova, Legani MS, Ivo Nikkolo, Anna Led, PM Looks jaunākās kolekcijas un jaunumus, ko piedāvā Frey Wille, Toskana, Podium, Kabuki un Love Story.

Roberts Kalinkins (Robert Kalinkin)

ROBERT KALINKIN ir lietuviešu modes zīmols sievietēm un vīriešiem, ko raksturo neapstrādātas elegances un kareivīguma kombinācija nepārprotami pašpārliecinātam koptēlam. Dizainera mīlestība pret modi aizsākās tieši ar ekskluzīvu augstās modes kolekciju radīšanu, kas arī šobrīd ir skaidri saskatāma viņa fierce-luxe ready-to-wear apģērbu līnijā. Sezonu pēc sezonas zīmols pārliecinoši rada jaunu izpratni par skaisto, ļaujot tā valkātājam pielāgot enerģijas pilnos kolekcijas modeļus ikvienam dzīves gadījumam.

LILY by Lilija Larionova

Goda viešņa no Lietuvas – dizainere Lilija Larionova jau ilgāku laiku iekarojusi atzinību dzimtenē; viņas kolekcijas guvušas plašus panākumus Lietuvas modes aprindās un kļuvušas par stilistu un modes redaktoru favorītēm. 2014.-2015. gada rudens/ziemas kolekcijas iedvesmas avots ir režisora Deivida Linča fantastikas filmas. Kolekcijas izstrādē tika izmantoti tādi materiāli kā dabīgais zīds, kašmirs un vilna.

Ivo Nikkolo

Leģendārais luksusa zīmols no Igaunijas nodemonstrējis savu ekskluzīvo kolekciju Individuality by Ivo Nikkolo, kas pieejama ierobežotā daudzumā. Kolekcijas izstrādē izmantoti tikai dabīgie audumi: zīds, viskoze, lins un tā līdzinieks, izturīgais, bet zīdainais audums Ramie, kas izgatavots no ķīniešu nātrēm. Par iedvesmas avotu kalpojusi franču Rivjēra, galvenie kolekcijas toņi – naksnīgi tumšzilais līdz baltajam, dūmakaini rozā līdz samtaini zilajam. Kolekcijas apģērbi lieliski harmonē savā starpā, bet, rotaļājoties ar aksesuāriem un rotām, iespējams radīt neskaitāmus jaunus tēlus.

Anna Led

Jauno Anna Led pavasara-vasaras kolekciju ir iedvesmojuši 90. gadu lakonisko siluetu un 20. gadu bagātīgo faktūru kontrasti. Kolekcija nosacīti ir sadalīta divās daļās – apģērbi atpūtai Resort un apģērbi lietišķai vasarai pilsētā. Kolekcijas paletē ietverti lietišķie kostīmi no samtaina lina un spilgta tvīda, sarafāni un futlārkleitas ar oriģinālām apdrukām, vasaras kleitas no organzas un lina, trikotāžas un zīda kleitas, gari tulpjveida svārki. Kolekcijas silueti ir eleganti un ļoti sievišķīgi, visus izstrādājumus var viegli kombinēt savā starpā, tie lieliski piestāvēs jebkura vecuma sievietēm.

Leagani MS

LEAGANI MS rada oriģinālus, modernus un ērtus dizaina izstrādājumus no dabīgās ādas un kažokādas. Ikviens LEAGANI MS darinājums ir ekskluzīvs, prasmīgi gatavots ar rokām, izmantojot augstas kvalitātes materiālus. LEAGANI MS produkcija skaistuma, greznības un individualitātes cienītājiem tiek piedāvāta ierobežotā daudzumā. Īsā laikā zīmols LEAGANI MS ir paspējis iekarot virkni cienītāju, kuru vidū ir arī slavenas personības no Latvijas un Krievijas.

Frey Wille

FREYWILLE rada mākslinieciskus un elegantus juvelierizstrādājumus no īpašas emaljas, kā arī ekskluzīvus aksesuārus. Pasaulslavenais juvelierizstrādājumu zīmols FREYWILLE savos darinājumos izmanto slavenu mākslinieku darbu motīvus un šobrīd sagatavojis īpašu veltījumu impresionisma māksliniekam Klodam Monē. Jaunā kolekcija tapusi, iedvesmojoties no Monē neaizmirstamajiem motīviem un Normandijas ziedošajiem dārziem Francijā.

TOSKANA

Rīgas modes dāmām ir vieta, kur iespējams iegādāties viskārdinošākos tērpus. Šī vieta ir butiks TOSKANA. Butiks piedāvā ne tikai modernus apģērbus, bet arī peldkostīmus un pludmales tērpus, kā arī zīmolu La PERLA, LISE CHARMEL, CHANTAL TOMA, NICOLE OLIVIER veļu.

Podium

Modes centrs Podium ir viens no lielākajiem Premium klases tirdzniecības centriem Baltijā. Tika demonstrēti aktuāli komplekti, ko piedāvā pasaulslaveni zīmoli - Armani, Brashi, Givenchy, Salvadore feragamo, Moncler, Versace un Burberry.

Kabuki

Šī nav pirmā sezona, kad dizaineri pavasara-vasaras kolekcijās iekļauj arī kažokādas izstrādājumus, savukārt ziemā kažokāda kļūst par pirmās nepieciešamības preci. Veikals KABUKI piedāvā plašu kažokādas apģērbu spektru – apmetņus, vestes, jakas, mēteļus un citus izstrādājumus. Itāļu ražotnes, ar kurām uzņēmums sadarbojas, garantē pirmklasīgu, pasaules kažokādu izsolēs iegādātu kažokādu kvalitāti.

Love Story

Kāzu kleitu un vakartērpu veikals Love Story piedāvā slavenā spāņu zīmola PRONOVIAS, kas šogad svin 50 gadu jubileju, kolekciju. Stāsta veikala Love Story īpašniece Natālja Kreslova: «Ar PRONOVIAS sadarbojamies jau daudzus gadus; šo zīmolu uzskata par kāzu modes tendenču noteicēju visā pasaulē. Tas piedāvā plašu siluetu un dažādu stilu daudzveidību: vēl aizvien aktuālo «grieķu dievietes» tēlu, klasiskos godē piegriezumus ar mežģīnēm, ko pie mums sauc par «nāriņu» stila tērpiem, gaisīgas šifona kleitas «vasaras fejas» stilā, Art Deco stila tērpus, īstas princešu kleitas un ļoti interesantas kleitas ar volāniem, kā arī īsas kleitas līgavām.»

PM Looks

Patrīcijas Mihailjukas rotaslietu un aksesuāru kolekciju PM Looks iedvesmojusi dizaineres iekšējā pasaule. Katra ar rokām radītā rotaslieta atspoguļo labākos mirkļus autores dzīvē: «Savos darinājumos vienmēr cenšos iemiesot skaistumu un harmoniju. Galvenais kolekcijas motīvs, ko piedāvāju Jurmala Resort Collections, ir rotaslietas kā līdzeklis, lai izceltu valkātājas individualitāti.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu