Končita pozē Lāgerfeldam: augstākā mode vai izvirtība? (97)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com/lagerfeld

Končitas Vurstas vārds ir pāršalcis jau teju visu pasauli: bārdainās «Eirovīzijas» dalībnieces uzvara bija kas tāds, par ko runāja vēl ilgi. Jāatzīst, ka Končita nekur nav pazudusi arī tagad - vēl vairāk, viņa ne vien defilē pa mēli, bet arī pozē fotosesijās kopā ar modes mekas dieviem. Lūk, arī Karls Lāgerfelds nav nocieties, nepozējot ar šo bārdaino skaistuli!

Eirovīzijas uzvarētāja jau jūlijā savu vārdu sabiedrībai saistīja ar augstāko modi: viņa defilēja Pola Gotjē rudens/ziemas 2014 kolekcijas skatē. Protams, atsauksmes bija divējādas -

kāds to nosauca par dzimumu vienlīdzības uzvaras gājienu, bet cits par gadsimta murgu!

Nu jau 25 gadus vecā Končita pārsteidz atkal: šoreiz pozējot seksīgā fotosesijā kopā ar pašu Karlu Lāgerfeldu un modeli Ašleju Gūdu, kura šobrīd ir mātes cerībās. Fotosesija paredzēta «CR Fashion Book» rudens izdevumam.

«Man patīk Končita ne tikai pateicoties viņas balsij, bet visam tam, ko viņa dara. Nekas tāds modē nav noticis iepriekš,» runā pats Lāgerfelds. «Esmu dzirdējis par t.s. bārdainajām lēdijām, bet neviena no tām nav redzēta pozējot kā lēdija...»

Ko tu par šīm bildēm domā? Māksla? Izaicinājums? Vai izvirtība?

Skaties pārējās bildes TE!

Foto: facebook.com/lagerfeld
Komentāri (97)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu