Zviedrijas kroņprinceses Viktorijas stils (4)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA/AP/Reuters/Scanpix

Šodien, 17. septembrī, Latvijā viesosies Zviedrijas kroņprincese Viktorija. Kroņprincese Viktorija, esot Rīgā, apmeklēs vietas, kas ir svarīgas pilsētai Eiropas kultūras galvaspilsētas statusā, ieskaitot «Stūra māju» un Latvijas Nacionālo bibliotēku.

Viktorija Ingrīda Alise Desirē (dzimusi 1977. gada 14. jūlijā) ir troņmantiniece un Vestrajetlandes hercogiene. Viņa ir karaļa Kārļa XVI Gustava un karalienes Silvijasvecākais bērns, kurai ir brālis princis Kārlis Filips un māsa princese Madeleine. 2010. gada 19.jūnijā viņa apprecējās ar Danielu Vestlingu, kurš kļuva par princi Danielu un Vestrajetlandes hercogu.

Kopš 2002. gada Viktorija draudzējas ar Danielu Vestlingu, 2009. gada 24. februārī viņi saderinājās, bet 2010. gada 19. jūnijā bija viņu kāzas. 2012. gada 23. februārī piedzima ģimenes pirmais bērns — princese Estella.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu