Latviešu supermodele Ginta Lapiņa ierauta tiesvedībā ar bijušo aģentūru (3)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram.com/ginta_lapina

Latviešu supermodele Ginta Lapiņa ierauta divos tiesas procesos ar savu bijušo modeļu aģentūru, vēsta Ņujorkas laikraksts «NY Daily News».

Augstā latviešu modele vērsās tiesā pret aģentūru «Men Women N.Y. Model Management», norādot, ka viņa apmānīta, iesaistot kosmētikas zīmola «Schwarzkopf» reklāmā un samaksājot pārāk maz naudas.

Aģentūra pārliecinājusi modeli piedalīties fotosesijā Parīzē, apgalvojot, ka tā tiks izmantota dizainera Karla Lāgerfelda reklamēšanai.

Lapiņa norāda, ka viņai par fotosesiju samaksāti 19 700 ASV dolāri (15 200 eiro), neinformējot, ka fotogrāfijas tiks izmantotas «Schwarzkopf» šampūna reklāmas kampaņā. Par fotografēšanos reklāmā Lapiņas līmeņa modelei parasti tiek maksāta naudas summa, kas rakstāma ar sešiem cipariem.

Foto: Reuters/ScanPix



Ņujorkas tiesā iesniegtajā prasībā Lapiņa no modeļu aģentūras «Men Women N.Y. Model Management» pieprasa kompensāciju viena miljona ASV dolāru apmērā, kā arī tiesai noteikt aizliegumu «Schwarzkopf» izmantot viņas fotogrāfijas.

Incidenta iespaidā pagājušā nedēļā Lapiņa nomainīja modeļu aģentūras, pievienojoties «DNA Model Management».

Latviešu supermodele Ginta Lapiņa ierauta tiesvedībā ar bijušo aģentūru
Savukārt «Men Women N.Y. Model Management» šonedēļ iesniedza prasību tiesā, apsūdzot Lapiņu par līguma nepamatotu laušanu.

Foto: instagram.com/ginta_lapina
Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu