Rīgas stila pavēlnieks (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

20. septembrī, plkst. 21:00 norisināsies jau otrais Rīgas stila pavēlnieks raidījums, tapēc visi laipni gaidīti ciemos Blaumaņa ielā 32, lai pavadītu lielisku vakaru, vērojot aizraujošas modes lietpratēju sacensības, klausoties labu mūziku un esot kopā ar draugiem, šonedēļ noskaidrot, kurš būs otrs pusfinālists un turpinās cīnīties par Rīgas stila pavēlnieks titulu. Ar skatītājiem, kā jau ik sestdienu būs kopā spilgtie raidījuma vadītāji – Rīga TV24 kanāla seja Lelde Lietaviete un atraktīvais multimāksllinieks Kašers.

Nemainīgs ir mākslinieku uzdevums izveidot 3 īpašus tērpu komplektus 3 cenu kategorijās – 100, 250, 500 Eur apmērā, atbilstoši dotajai nedēļas tēmai. Un tā šonedēļ ir Rudens dārza ballīte!

Tērpi tiks prezentēti 3 raundos, kur pēc katras kārtas veiksmīgāko stilista veikumu vērtēs skatītāji, kā arī žurija, balsojot par savu favorītu. Šonedēļ varēsim dzirdēt ieteikumus, komentārus un vērtējumu no mūsu ekspertiem – skarbais modes kritiķis, blogeris un Rīga TV24 Modes laika ziņu raidījuma vadītājs Deniss Ševoļevs, Imidža skolas-studijas «Unastyle» dibinātāja, daudzu starptautisku konkursu dalībniece un uzvarētāja, starptautiskās kategorijas tiesnese Una Bernatoviča un interneta veikala Creative Latvia.com direktore Līga Bizune.

Tomēr noslēpums, kurš stilists ir veidojis konkrēto komplektu tiks saglabāts līdz raidījuma beigām, tādā veidā vērtējot tikai stilista veikumu.

Stilistu veidotos komplektus raidījumā var demonstrēt ikviens no jums, aizpildot anketu Rīga TV 24 mājaslapā un kanāla facebook kontā. Sezonas noslēgumā mūsu raidījuma atbalstītājs «Unastile» izvēlēsies savu simpātiju, pasniedzot īpašu balvu!

Šajā raidījumā sacentīsies 2 lieliskas personības talantīgais modes dizaineris Arvils Linde un starptautiski atzītā un novērtētā stiliste Diāna Godmaša, kuri mēģinās pārsteigt gan skatītājus, gan žūriju, veidojot īpašus tērpu komplektus šīs nedēļas tēmas ietvaros – Rudens dārza ballīte.

Raidījumu atbalsta t/c Spice un Unastyle.

Visi laipni gaidīti sestdienas vakarus pavadīt Blaumaņa ielā 32!

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu