Par godu «Baltic Beauty» desmitgadei – atsevišķa rotaslietu un aksesuāru zāle!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Skaistumkopšanas izstāde «Baltic Beauty 2014», kas notiks no 31. oktobra līdz 2. novembrim, svinēs savu desmit gadu jubileju, un tam par godu durvis ver trešā ekspozīcijas zāle «Rotaslietas un aksesuāri».

«Šogad, izstādes 10. jubilejā, apmeklētāji varēs ne vien iepazīties ar skaistumkopšanas jaunumiem,iegādāties sev piemērotākos produktus un tikties ar augsti kvalificētiem Latvijas un ārvalstu skaistumkopšanas profesionāļiem,bet arī atrast sev tīkamu rotaslietu. Varēs arī nolūkot kādu īpašu Ziemassvētku dāvanu saviem mīļajiem!,» norāda izstādes «Baltic Beauty» vadītāja Kristīne Čerņavska.

Izstādes «Baltic Beauty 2014» hallēs «Matu skaistuma pasaule» un «Sejas un ķermeņa skaistuma pasaule» vairāk nekā 330 skaistumkopšanas nozares uzņēmumi no 15 valstīm prezentēs visdažādākos skaistumkopšanas produktus un pakalpojumus no 38 valstīm.

Izstādē notiks plaša patēriņa produktu un pakalpojumu, profesionālās kosmētikas un aprīkojuma prezentācijas, kā arī šovi un semināri, kur iepazīstinās ar jaunumiem kosmētikā, manikīra veidošanā, sejas un ķermeņa kopšanas procedūrās, galvas ādas un matu diagnostikā, depilācijā, permanentā grima izveidē. Šajās dienās Ķīpsalā varēs satikt augsti kvalificētus Latvijas un ārvalstu skaistumkopšanas profesionāļus un saņemt viņu sniegtās konsultācijas un padomus, kas ikdienā ir pieejami retajam. Savukārt rotaslietu un aksesuāru zālē, kas atradīsies halles Nr. 2 balkonā, apmeklētājiem bižutēriju, juvelierizstrādājumus un dažādus aksesuārus piedāvās Latvijas un arī ārzemju uzņēmumi.

Līdzās plašajai ekspozīcijai apmeklētāji varēs vērot aizraujošus skaistumkopšanas speciālistu konkursus un šovus, iedvesmoties un baudīt skaistuma svētkus. Ķīpsalā notiks arī daudzveidīgi semināri profesionāļiem un ikvienam interesentam par aktualitātēm skaistumkopšanas nozarē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu