Kārena Elsone «Lindex» kampaņā Ziemassvētku pasaka

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: lindex.com

«Lindex» turpina sadarbību ar supermodeli Kārenu Elsoni (Karen Elson), kura kopā ar Liju Kebedi (Liya Kebede) ir šā gada kampaņas «Ziemassvētku pasaka» sejas.

Kārena Elsone ir viena no pasaules ikoniskākajām modelēm. Viņas stils un pašapziņa lieliski pauž Lindex zīmola būtību. Esam ļoti priecīgi, ka varam turpināt strādāt kopā ar viņu gaidāmās Ziemassvētku kampaņas laikā,» saka Johans Halins (Johan Hallin), Lindex koncepcijas un mārketinga direktors.

Foto: lindex.com

Ziemassvētku kolekcijā ir iekļauti sieviešu, bērnu apģērbi un apakšveļa ar ziemas garderobes aktualitātēm, no ērtiem adījumiem līdz krāšņam džersijam, kas jums ļaus izskatīties moderni un eleganti, kad temperatūras stabiņš būs noslīdējis. Ziemīgi baltā, pelēkā, bēšā un šampanieša krāsa apģērbiem piešķir maigu izskatu, savukārt metāliskais spīdums papildina tos ar brīvdienu aktuālo mirdzumu.

Kampaņa «Ziemassvētku pasaka» tika uzņemta Londonā, to fotografēja Bjarns Jonasons (Bjarne Jonasson). Kolekcija tiks izlaista veikalos visā pasaulē un interneta veikalā lindex.com 47. nedēļā

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu